Figyelmeztet a NASA: hatalmas aszteroida tart a Föld felé. Etől most lehet komoly baj?
2022. szept. 3. 17:06
11/17 anonim válasza:
"Figyelmeztet a NASA"
Én nem találtam semmilyen NASA linket. Valaki talált NASA figyelmeztető cikket erről az objektumról?
12/17 anonim válasza:
#11: Az objektum szerepel a Small-Body Database-ben: [link]
Figyelmeztető cikk nincs, mert minek is lenne figyelmeztetés.
Amúgy az Origo a Borstól, az pedig egy brit bulvárlaptól vette át az infót, és a cikk végén is ez szerepel: "de elég közel lesz ahhoz, hogy felkerüljön a NASA megfigyelési listájára.". Riasztásról még szerintük sincs szó sem, de kell a hangzatos cím, hogy meglegyen a kattintás.
13/17 anonim válasza:
Ne idegesítsetek már!
Mostanra kezdem kiheverni a beígért "maja-világvégét" erre jön a következőt???
14/17 TappancsMancs válasza:
Akkor a többiről lemaradtál, mert már volt egy egész sor világvége. Mindegyik érdekes volt, fel vannak töltve a jutubra.
15/17 anonim válasza:
#14!
Húúúú és melyik volt végzetes? :)
16/17 TappancsMancs válasza:
Mindegyik nagyon végzetes volt. Az ufok mindenkit megöltek, világjárványban meghaltunk, utána földrengésben haltunk meg, utána egy metejor ütközött a földnek és attól is meghaltunk, utána meg a nap is felrobbant, és a naprendszer is szétesett.
17/17 anonim válasza:
Én hülye meg azóta is járok dolgozni.
Nahát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!