Ha a női feromonok vonzák a férfit akkor az hogy van, a melegeket nem vonza? Ez milyen tréfa a természettől? Mert tudjuk,hogy ha az egyedfeljlődés a melegek felé mennel el kipusztulnánk.Akkor őket miért a férfi feromonok vonzák?
A melegeknek az a baja, hogy még mindíg nem csak a férfiak melegek. A meleg nöket a nöi feromonok vonzák. Emellett a vonzalom nem csak feromonális. Téged azért indít be a punciszag, mert az agyad ahhoz a feromonhoz már hozzákapcsolta a puncit, a nöt, illetve a szexet, ami ügye egy marha jó dolog. Ezt az elraktározott emléket szedi elö az agyad amikor punciszagot érzel.
Magában a punciszag, ha sosem szagoltál még puncit, önmagában nem ér semmit. Maximum elmondod, hogy kellemes vagy kellemetlen illat.
Az állatok sokkal ösztönösebbek mint az ember, ott van egy szaporodási idöszak, amikor beindulnak a szaporodási ösztönök szinte automatikusan, és náluk több szerepe van a feromonoknak. Ha megfigyeled akkor az állatok nem igazán válogatnak a lehetséges partnerek között. A legrátermettebb hím egyed elkergweti a többit, és párosodik a nösténnyel/nöstényekkel.
Embernél ez már egy sokkal összetettebb folyamat. A szaporodási vágy is. Nem tudom hogy észrevetted-e, de normális esetben az emberek nem vállalnak bárkivel gyereket. Elég erös szelekció van. Ne keverd össze a fiatalok hormonok által irányított szexuális túlfütöttségét az utódnemzéssel.
Az ismerösöd pedig nem leszbi, hanem biszex.
"Azért emeltem ki a férfiaakat mert jelenleg globális veszélyt jelenteneka világra mert olvastam h 98 %-ban melegek között terjeda majomhimlő."
Ez pedig egyoldalú homofóbia jele. Bármilyen hülyeséget rájuk húzol, hogy burkoltan utálkozhass, viszont mivel elvileg a nöket szereted azt szívesen veszed ha két nö foglalkozik egymással.
Azért írtam bele, hogy elvileg, mert a homofóbia sokszor a rejtett melegség vagy biszexualitás jele.
"Azért emeltem ki a férfiaakat mert jelenleg globális veszélyt jelenteneka világra mert olvastam h 98 %-ban melegek között terjeda majomhimlő."
Ez a puszta véletlen műve. A gócpontja(i) meleg tömegrendezvény(ek) volt(ak). A hangsúly a tömegrendezvényen van. Ha a straight pride-on jelenik meg az a valaki aki elkapta Afrikában, akkor most a heteroszexuális emberek jelentenének "globális veszélyt".
A kórság rajtad van. Egy komplex kórság, amik legtöbb esetben együtt járnak.
A diagnózis: negatív megkülönböztetés, általánosítás, megbélyegzés, gyülölködés, elöítélet, tudatlan együgyüség.
azért vagyok tudatlan mert nem szimpatizálok valamivel ami az erkölcsi mércémet nem uti meg?nem gyulolkodom csak szimplán nem szimpatizálok vele
egy meleg soha nem tudja úgy szeretni a "társát" mint egy hetero mert nem általánosítani akarok de általában csak a "Sex" érdekli őket( és most nagyon nagyot kellet nyelnem,hogy azt sexnek nevezzem.) Nincs hosszu életű párkapcsolat közöttuk ebből az következik,hogy nem szeretik egymast.
Szoval nem itélem el őket mert itélkezni csak Istennek lehet.szimplán erkölcstelennek és egézségugyi kozkázatnak tartom
"Szoval nem itélem el őket mert itélkezni csak Istennek lehet.szimplán erkölcstelennek és egézségugyi kozkázatnak tartom"
Az utolsó mondatod egy ítélkezés.
Az hogy nem üti meg az erkölcsi mércédet és nem szimpatizálsz vele az két külön fogalom. (Az egyik negatív megítélés, a másik semleges)
"egy meleg soha nem tudja úgy szeretni a "társát" mint egy hetero mert nem általánosítani akarok de általában csak a "Sex" érdekli őket"
Nem akarsz átlalánosítani, de azt teszed. Keress egy kutatást, amely a hetero és homoszexuális kapcsolatok tartósságát hasonlítja össze.
"Nincs hosszu életű párkapcsolat közöttuk ebből az következik,hogy nem szeretik egymast."
A kettő között nincs összefüggés. Hetero kapcsolatok között is sok olyan van, ami nagyon intenzív, de nem tudják sokáig fenntartani. Ettől függetlenül az érzéseik valódiak voltak egymás felé.
Egészségügyi kockázat ugyanúgy rejlik (sőt) a heteroszexuálisok között történő, védekezés nélküli szexben, vagy pláne akkor, ha nem ismerik a saját és/vagy partnerük egészségügyi állapotát.
"azért vagyok tudatlan mert nem szimpatizálok valamivel ami az erkölcsi mércémet nem uti meg?"
Biztos vagy benne, hogy az erkölcsi mércéd rendben van? Inkább szemellenzös vallásosnak tünsz. Azt mondták a templomban, hogy a melegek nem Istennek tetszök? Akkor kérdem én, hol marad a feltétlen szeretet, amit annyira hirdetnek, meg az hogy Isten elött mindenki egyenlö?
Ha a melegség bün, akkor miért teremtett az Úr melegeket? Tudtommal születésekor mindenki ártatlan és büntelen, helye van a menyországban, DE ha melegnek születik valaki az azt jelenti, hogy eredendöen a pokolra van ítélve.
A dogmatikus gondolkodásmódodat kellene megváltoztatnod. Sosem vezetett jóra az ilyesmi.
Melegek párkapcsolatairól pedig akkor beszélj, ha volt valaha bármi közöd hozzá. Gondolom a nagy felebaráti szereteteddel sosem ismertél egyet sem, mert "fúj".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!