Az alföldi füves pusztákat, vagy a hegyvidéki erdőket szeretitek jobban, mint tájat?
Figyelt kérdés
2022. aug. 1. 23:33
A kérdező szavazást indított:
Az alföldi füves pusztákat.
A hegyvidéki erdőket.
23 szavazat
1/5 A nagy Levin válasza:
Mindkettőnek megvan a a maga szépsége. De a hegyvidéki erdő jobban vonz.
2/5 anonim válasza:
Nekem az alföld fura és természetellenes.
Úgy nőttem fel, hogy 3 irányból hegyek vettek körül...
3/5 anonim válasza:
a kettő közül a hegyvidéki erdők, de azért van egy határ. lenyűgöznek a hegyek, de élni inkább az alacsonyabb hegyek/dombok közt szeretek, amikre bármelyik szép hétköznap este egyszerűen felmész. a kárpátok hegyei nekem túl nagyok, a mély és keskeny völgyeket pedig kicsit klausztrofóbiásnak érzem.
4/5 anonim válasza:
Megértem Petőfit, de maradok a Kárpátoknál. Vagy az Alpoknál. De a Bükkbe is rendszeresen járok, ugyanakkor nem sok helyen van olyan asztal simaságú róna, mint errefelé.
5/5 anonim válasza:
Mivel fák nélkül nem tudom elképzelni az életünket, de még egy kánikulai napot sem, így még egy szavazat a hegyvidéki erdőre.
Pedig az Alföldon nőttem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!