Egy kozmetikai szalon zsírbontást hirdet. Szöveg alább. A vizelettel távozó zsírnak van tudományos realitása vagy humbug?
Ezek részemről csak a kérdező azon kérdésére adnak választ, hogy "A vizelettel távozó zsírnak van tudományos realitása vagy humbug?".
Vannak rá példák és egészséges úton erős fogyásnál is jelen van.
Kedves TappancsMancs!
Bocsáss meg, ehet, hogy ha most túlzottan beléd szállok páros lábbal, de ezt másként nem tudom megfogalmazni:
A 10. válaszod első felének semmi értelme. Nem, ha jól értem, akkor egyáltalán nem ürül zsír a módszer következtében. Maximum a bomlástermékei, de ha igen, akkor azok sem egyeznek meg a hagyományos fogyókúra során képződő bomlástermékekkel. Teljesen más dolgokat mosol itt össze.
"Vannak rá példák és egészséges úton erős fogyásnál is jelen van."
Azok alapján, amit találtam, nem távozik érdemben zsír a vizelettel.
Oké. :) Írtam, hogy e téren a biológia nem erősségem és inkább csak bedobtam a témához. Nekem távozó zsírnak tűnt, ha nem az akkor nem. Okés. :)
Akkor bomlásterék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!