Azért durva, hogy az emberi sorsokat mennyire meghatározza a koponya (csont) formája?
18
Én hasonlóan “durva” vagyok, tehát amiért csak kevesen vagyunk ezért maga a kérdésben megfogalmazott feltevés nem igaz?
Én tapasztaltam, ahogy az életem minden területe be volt korlátozva mindig. De ez szerinted nem számít mert nem vagyunk sokan? Így jogos ha leszar a társadalom?
20
Ennyi ostobaságot rég olvastam, de talán ez a legjobb:
“És az eleje nem a fejformád, hanem az utálatod és utána alakult ki a fejformád, hogy lássan minden nő, hogy utálod őket“
Tehát az utálatod átalakítja a csontjaid, koponyád, arcberendezésed? Te tényleg Nobel díjat érdemelsz.
Mond, nem valami ezós vagy?
Csak hogy a kételyeid eloszlassam, az utálatom előtt is ugyanúgy levegőnek néztek és bunkóztak mint most.
És ismét, ez már nem csak a nőkről szól, hanem egy réteg elnyomásáról, genetikai alapú társadalmi diszkriminációról.
26
Nem olvasol elég hazai és külföldi fórumot. Rengeteg csúnya ugyanazt tapasztalja, ugyanazt az elnyomást.
Miért tagadod le, nem tudod, hogy bűnt követsz el?
23
Mert ki vagyok? Valaki aki nevén nevezi a gyereket? Jaj mekkora szarházi vagyok, bocsássatok meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!