A fehér ember vitte a betegségeket Afrikába?
A ma Afrikában tomboló fertőző betegségek zöme a 60-as, 70-es években bukkant fel, Afrika mindig is egy betegségektől mentes, egészséges zóna volt. Nem úgy mint a fehér ember amelyek között folyton valamilyen járvány tombolt.
A fehér ember kezdte oda exportálni a különféle fertőző betegségeket "kutatás", "kísérletezés" céljából. Ha ez túl etikátlannak tűnik akkor emlékezzünk vissza a Tuskegee emberkísérletre, Guatemalai szifilisz kísérletre, Sea-Spray Hadművelet, és meg megannyi biológiai fegyver kísérlet az USA területén a saját lakosságán, ezek mind mind hivatalos és jól dokumentált kísérletek voltak.
Rosszul nézed. A fehér ember a jólétet vitte el Afrikába, ezzel megugrott a népesség, és gyengült a természetes szelekció, valamit a táplálék is rosszabb minőségű lett.
Ez a három külön-külön is kedvez a fertőző betegségeknek.
12
Hisz még a Nyugat ellensége Kínában is amerikai pénzzel kísérleteznek biológiai fegyvereken!
Akkor a teljesen kiszolgáltatott Fekete Afrikában pont nem így van?
Távol álljon tőlem, hogy egyet értsek a kérdezővel, de azért a gyarmatosítást úgy jellemezni, hogy a fehér ember jólétet vitt Afrikába egy cseppet erős állításnak tűnik.
Nagyon aranyos megalapozatlan hazugságok. <3
#15:
Meg elég sok embert elvittek rabszolgának, kizsákmyánolták az erőforrásokat, stb. De abban igazad van, hogy végülis a modern orvoslás is így terjedt ott el.
" de abban egyetértünk, hogy nagyon nem szaporítani kéne az emberiséget, mégis ez történik"
Azt mondjuk nem tudom, én hol írtam ilyet. Az persze tény, hogy eléggé túlnépesedtünk. Mi a javaslatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!