Mostanában? Lehet buta vagyok, de szerintem az elmúlt tízezer évben nem történt olyan változás a bolygó mozgásában, sem más egyéb körülményről nem tudok, amelyik változást idézne elő a szürkületet illetően.
2022. máj. 22. 07:01
5/18 anonim válasza:
Egész véletlenül nem költöztél? Akár csak a házon, lakáson belül más szobába?
Mert az ezen szakában, ugyan azon a földrajzi helyen mindig ugyan akkor kell a nap. Ha máshol laksz, akkor ez egy Magyarországon belül kb 30 percet is eltérhet. És bár nem változtatja a nap kelését a szobád tájolása, de hogy mikor kezded észlelni, azt nagyon. Ahogyan az is, ha eddig volt "teljes sötétítés"(redőny) most meg nincs(pl csak függöny).
2022. máj. 22. 07:44
6/18 anonim válasza:
5. le van pontozva, pedig van igazság abban, amit ír.
Hiába tudom a fizikát, mégis szokatlan volt, hogy amikor Aradon jártam, este tízkor még világos volt. Igen, hiszen az ő időzónájuknak legnyugatibb részén vannak, mi meg a mi zónánk legkeletibb.
2022. máj. 22. 08:26
7/18 throwmeaway válasza:
Sőt, jobban belegondolva függhet a domborzattól, a környező épületektől, meg hogy hányadik emeleten laksz.
2022. máj. 22. 09:30
8/18 hollófernyiges válasza:
Hát pedig fél évvel ezelőtt tényleg töksötét volt reggel négykor.
2022. máj. 22. 11:43
9/18 anonim válasza:
hollófernyiges Nobel-díjra felterjesztve. Ha az űrállomásról nézem, akkor meg egyszerre van nappal és icika.
2022. máj. 22. 12:10
10/18 anonim válasza:
Pont ugyanakkor kel a nap, mi t régen, hacsak nem költöztél odébb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!