Ilyenkor a gravitáció törvénye dolgozik vagy ha az ember fejen áll, akkor a húgyhólyagja ki tud ürülni? Tehát az ember be tud pisilni ha fejen áll vagy ez fizikailag képtelenség, mert a hólyag fejjel lefelé van és a benne levő vizelet nem jut ki?
Akkor a vizelet ilyenkor felfele is tud haladni, nem csak lefele?
Akkor ha jól értem olyan mint egy pattanás kinyomása, nem? Azt is akármilye poziban ki lehet nyomni, mert ott is az a lényeg hogy erő hatsára távozik az ami eldugítja a pórust, ugyanúgy a húlyag is az összehúzódás miatt kilöki a vizeletet. Jól értem?
Szia!
Ha nagyon nem akarsz bepisilni mert épp fejen állsz, akkor visszatudod annyira tartani, hogy a húgyhólyagod megrepedjen - ezt nem ajánlom egyáltalán.
Fiatalabb emberek ezt nem tudják megtenni, mert sokkal ösztönösebb a vizelet tartásuk, és ők akaratlanul is elfogják engedni magukat - ha tetszik, ha nem.
6, az sajnos nem érdekel, nem hinném, hogy pszichés károsodás nélkül tudnám nézni ezeket a videókat. :D
Mármint maga a húgyhólyag működése érdekes, hogy egy apró izom akár egy liter folyadékot is képes visszatartani, de én nagyon ilyen vagyok, kb ugyanannyira érdekesnek találom, hogy az agyunk mit is tudni kreálni.
Szóval ebben kimerül az érdeklődésem, nem izgat fel, hogy összevizelt bugyogóban kufircolnak az emberek és nem is tudnám érdeklődéssel figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!