Nincs már a Marsról élő "közvetítés" (a youtube-on)?
> Hát ez az......de vajon hova tűnt és miért?
Nyilván az elején nagyobb volt az érdeklődés, erről szóltak a hírek. Gyanítom leginkább azért állították le a live-ot, mert az érdeklődés olyan csekély mértékűre csökkent, hogy feleslegesnek tartották folytatni. (Lássuk be, nem túl izgalmas nézni egy marsjárót, nem csinál túl akciódús műsort.) ( [link] )
(Amúgy ugye anno az első holdra szállást a fél világ élőben izgulta végig. Az utolsó holdra szállásokat meg már a kisebb helyi tévécsatornák sem akarták élőben közvetíteni, mert kvázi bármi más magasabb nézettséget hozott volna. Ezekre már csak a hozzátartozók, meg a témának néhány nagyon elszánt fanatikusa volt csak kíváncsi.)
Lehet hogy az érdeklődés hiánya az oka tényleg...
Én amikor felnéztem akkor azt láttam hogy akik ott vannak a chatfalon leginkább ismerkedtek, vagy "jópofiztak", de egyik diskurzus sem a függött össze sem a látvánnyal, sem hasonló témával...
Mondjuk ettől független néha felmentem hogy hátha látok "valamit", de ez nem történt meg egyszer sem..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!