Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ez egy állat foga? Ha igen,...

Ez egy állat foga? Ha igen, szerintetek minek a foga lehet?

Figyelt kérdés

Én disznóra, esetleg szarvas marhára tippelnék de inkább megkérdezlek titeket hátha valaki tudja vagy legalább sejti minek a foga lehet ez ha tényleg egy fogat találtam

Ha bármilyen kérdésetek van például hogy milyen mélyen, hol találtam akkor írjatok.

Linkek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

#fog #fogazat #Állati fogazat
2022. máj. 2. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szarvasmarha vagy ló foga. Redős zápfog, szóval disznóé biztosan nem lehetett, mert annak mindenevőkre jellemző gumós zápfoga van, a vadállatok pedig ritkábbak.
2022. máj. 2. 16:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon hasonlít a ló fogára. Csak azt nem értem mit keresett egy darab ló fog az udvarunkban:D. Majd megkérdezem holnap reggel édesapámat hogy volt-e lovunk. Azt már kérdeztem hogy marhánk volt e de azt mondta hogy nem volt, legalábbis nem emlékszik rá hogy volt-e.
2022. máj. 2. 20:52
 13/13 A nagy Levin ***** válasza:
#12 nem tudom, hogy hol laksz, gondolom egy falusi, vagy külvárosi telken, és nem tudom, hogy hol találtad, de gondolom a földben, a lényeg, hogy ez a fog akár lóé, akár másé, akár két-háromszáz éves is lehet.(vagy több)
2022. máj. 6. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!