Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a franc ez a Covid?

Mi a franc ez a Covid?

Figyelt kérdés

Folyamatosan épülök le Covid óta, ahelyett, hogy felépülnék.

Egyre gyengébb vagyok fizikailag, egyre feledékenyebb. Egyre rosszabb az alvás is.

2022. márc. 28. 19:21
1 2
 1/13 crudy ***** válasza:
78%
Ezekről én is sokat hallottam. A kedvesem kétszer kapta el, az első óta mindenen vegyszer szagot és ízt érez. Erről még keveset tudunk de biztos, hogy vizsgálni fogják a post covidot.
2022. márc. 28. 19:36
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Központi idegrendszerben is maradandó károsodásokat okoz, csak az agyi receptorokat nehéz vizsgálni élő szervezetben. A halottban meg már fölösleges.
2022. márc. 28. 21:25
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

A COVID nem tesz egyebet, csak szaporodik, de rendkívül gyorsan. A fő baj, hogy erre csak akkor képes, ha átprogramoz egy emberi sejtet, hogy neki dolgozzon. Csakhogy ez az emberi sejt onnantól nem dolgozik az embernek. És ha ez egy tüdősejt, akkor lélegeztetőgép ide, lélegeztetőgép oda, emberünk meg fog halni, mert nincs (elég) sejtje, amely végrehajtja az oxigéncserét.

A vírus egyszer csak kipusztul a szervezetből. az a sok sejt, amit előtte a szaporodásához felhasznált, többé nem áll az ember rendelkezésére.

Egy csomó sejtfajta nem tud megújulni, ezért örökre hiányozni fog. Másfajták képesek a regenerálódásra, szaporodásra, egyesek gyorsabban, mások lassabban. A postcovid ez az állapot. Amikor már nem fertőzöl, de a sejtjeid egy része hiányzik. Például a szaglósejtek. Vagy az izomsejtek és fáradt leszel. Néhány hónap vagy év és visszaépül a megfelelő életmód mellett. Akkor elmúlt a postcovid.

Egyébként ez minden vírussal így van, csak ennyire agresszívvel ekkora tömegben még nem találkozott az emberiség.

2022. márc. 29. 00:09
 4/13 A kérdező kommentje:

3

Jó de kis légúti semmiségnek volt titulálva, holott ez mindent támad.

2022. márc. 29. 08:50
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
A Gődény-hívő idióták és a szomszéd fodrász Mancika titulálják kis légúti semmiségnek. Hogy támadja a kis ereket és idegrendszert, komoly postcovid tüneteket képes okozni, azt orvosi szaklapokban már régóta leírták.
2022. márc. 29. 10:14
 6/13 anonim ***** válasza:
10%
Gyógyszermaffia nagy csalása, illetve egy jó kis gazdasági válságot hozott össze.
2022. márc. 29. 18:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is bagatelizáltam míg el nem kaptam
2022. márc. 30. 05:15
 8/13 manly ***** válasza:
46%
Művileg előállított.
2022. ápr. 25. 09:40
 9/13 A kérdező kommentje:

8

Egyértelmű.

2022. ápr. 25. 10:08
 10/13 anonim ***** válasza:
21%
Nagy csalás, gazdasági válságot jól összehozták.
2022. ápr. 25. 10:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!