Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi kellene ahhoz, hogy Ameriká...

Mi kellene ahhoz, hogy Amerikába a milliárdokat ne vakcinák fejlesztésébe öntsék hanem ilyen egyszerű kutatásokat végezzenek, mint hogy a D-vitamin megvéd a súlyos lefolyású megbetegedéstől?

Figyelt kérdés
[link]
2022. febr. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 A kérdező kommentje:

11

Már a megfogalmazásod elárulja, hogy nem biológus vagy.

2022. febr. 10. 08:45
 12/78 anonim ***** válasza:
100%
Persze persze, erőlködj csak kérdező. Jól besültél :)
2022. febr. 10. 08:47
 13/78 A kérdező kommentje:

8

Akkor a “do your own research” tanácsot dobja el az ember. Ne akarjon saját maga meggyőződni mert úgysem képes rá, hiszen csak 6 hónapot/ 1 évet tanulmányozta odahaza a témát és az nem elég jó. Dobja el saját konklúzióit mivel az mondja meg a tuti aki már 10-20 éve tanulmányoz. Nem tudom szerinted mennyire biztonságos és ajánlott az ember ennyire kiszolgáltassa magát néhány ember véleményének.

2022. febr. 10. 08:51
 14/78 anonim ***** válasza:
45%
Kihez beszélsz, anyukádhoz? :)
2022. febr. 10. 08:52
 15/78 anonim ***** válasza:
100%

Látom még ezo tv-s jóstehetsége is van a kérdezőnek, aki egy mondat megfogalmazásából megállapitja valaki végzettségét :D

Illetve nem, ennyire még az ő zsenialitása sem csodás, sajnos csak annyira futja neki hogy milyen végzettsége nem lehet valakinek. Mert ugye ezt az dönti el, ahogyan az ember fogalmaz...

2022. febr. 10. 08:52
 16/78 anonim ***** válasza:
91%

Az a baj, kérdező, hogy a 'D' vitamin (vagy az almaecet, méhpempő, stb. stb) NEM véd meg a súlyos betegségektől.

Ha megvédene, azt már évezredek óta tudnánk, és használnánk is.

Az ilyen szerek arra jók, hogy helyrehozzák a szervezeted, ha éppen hiány volt belőlük.

Semmi másra.

Utána ugyanúgy megbetegedhetsz, mint a többi egészséges ember.

A gyógyszerkutatást pedig nem értem, miért kellene leállítani.

2022. febr. 10. 09:08
 17/78 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

#Kérdező

“Nem tudom szerinted mennyire biztonságos és ajánlott az ember ennyire kiszolgáltassa magát néhány ember véleményének.”

Én meg nem tudom észrevetted-e de mióta világ a világ azóta “néhány ember véleményére” bízod az életed nap mint nap. Miért nem félsz attól ,hogy fejedre omlik az épület amiben vagy? Miért nem tartasz attól ,hogy agyonüt az áram mikor hozzáérsz ahhoz a készülékhez amivel itt kommentelsz? Miért nem tartasz egy esetleg halálos ételmérgezéstől mikor olyan kaját eszel aminek nem te állítottad elő MINDEN összetevőjét? Sokáig lehetne sorolni, folyamatosan olyan dolgokat csinálsz/ olyan helyen vagy stb ahol simán bajod eshetne de mégis bízunk a hozzáértőkben ,hogy a ház nem omlik ránk s a kaja sem veszélyes. Miért pont az oltás-téma lenne kivétel ez alól? Én ha nem értek valamihez (márpedig sokkal több dolog van amihez nem értek mint amihez igen) akkor az abban jártas szakemberekre hallgatok. Végezhetek én “saját kutatásokat” ha nem értek hozza akkor aligha fogok jó következtetést meg valós összefüggéseket levonni erről-arról s nem fogom tudni megmagyarázni az esetleges “anomáliákat” a téma körül ha nem tudom ,hogy azok miért és hogyan vannak. Nem azt mondom ,hogy baj ha valaki utána olvas dolgoknak, sőt az a jó, csak épp tisztában kell lenni a saját és a hozzáértők tudásával mielőtt meglovagolnánk egy újabb Dunning-Kruger hullámot.

2022. febr. 10. 09:20
 18/78 anonim ***** válasza:
100%

#10: na én is kb. erre céloztam a #3-ban....

Tipikus kíbicelős bekiabáló, aki ráugrik az első antalvalis és hasonló bulvárokoskodásokra...

2022. febr. 10. 09:39
 19/78 anonim ***** válasza:
100%

#15: :-D :-D :-D

Vagy szerzett egy kristálygömböt a jósnőjétől... :))

2022. febr. 10. 09:39
 20/78 anonim ***** válasza:
100%

17: 10pontos!

Igen-igen, DK+! :-D

[link]

2022. febr. 10. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!