Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mosószóda, mosószer és flórasz...

Mosószóda, mosószer és flóraszept együtt használható gépi mosáshoz?

Figyelt kérdés
Köszi.
2022. jan. 20. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szoláriumban nem magadnak kéne a törölközőt mosni, hanem mosodában. Már csak a mennyiség miatt is. Ha professzionálisan űzöl egy szakmát, ahhoz hozzáértés kell, nem a gyakorin kell kérdezgetni, hogy hogy kell a törvény által előírt higiéniás követelményeknek megfelelni. Nyilvánvaló, hogy egy laikus kérdés alapján az ember magánhasználatra gondol, nem nagyüzemre.
2022. jan. 21. 21:39
 12/16 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy szoláriumban dolgozom? Ott van egy pl. Ez azt jelenti, például..., azaz Egy példát hoztam fel a sok közül.

Kijelentesz, nem kérdezel! Békés, nyugodt, kiegyensúlyozott, tudással, érdeklődéssel teli életet kívánok!

Érdekes EQ-d van, azt is látom.

2022. jan. 21. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Akkor minek hoztad fel a szoláriumot? Az ipari takarítás és a háztartási két külön dolog. Ha irreleváns dolgokkal rabolod az időnket, akkor nem az én IQ-mmal van baj.
2022. jan. 21. 22:01
 14/16 anonim ***** válasza:
Általában forró vizet használnak extra fertőtlenítésre mosáshoz, de például a mamám használt hipót fehér mosáshoz.
2022. jan. 21. 22:10
 15/16 A kérdező kommentje:

Te nem szoktál példákat említeni? Te nem hozol fel soha olyan példákat, amiket Te szeretnél?

Nohát! Van különbség az ipari és a háztartási dolgok között? Hmmm. Ezt tudtam! De mivel nem kérdeztél most sem és kijelentettél, így ez sem a hatékony kommunikációba tartozik!

Többes számmal írsz? Tehát többen vagytok! Okés!

Mivel mindenki magából indul ki, így irreleváns dolgokkal rabolod az időd. Segíthetek vagy szereted rabolni a saját időd?

Felőlem folytathatod. Akkor továbbra is mennék az X-re kattintások. Békésebb, figyelmesebb, empatikusabb életet is kívánok!

2022. jan. 21. 22:22
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, az én családomban is használtak hypót a fehérítésre, fertőtlenítésre. A kórokozók elpusztítására 60 vagy 90 fokos vizet javasolnak mosógép esetén, viszont a magas hőfokot nem minden anyag szereti és nem minden kórokozó pusztul el a forróvíztől, ezért jó spec. tisztítószereket / mosószereket használni +.
2022. jan. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!