Fent van valahol online Dr. Lénárt Gábor Biológia IV. Könyve?
Sajnos nem lehet letölteni sehonnan, én legalábbis nem találom. De még kapható, és nem is olyan drága. Többek között innen is lehet rendelni:
Én annak idején ebból tanultam, nagyon töménynek tűnt, de most így visszatekintve, ha tömény is volt, de átlátható, jól szerkesztett. Én most megvettem a Mozaikos könyvet, de utálom. Túl szétszórt, egyszerűen kínszenvedés belőle a tanulás. Megvettem az újabb kiadású Lénárd Gábor féle Biológia 11-et. Alig várom, hogy megkapjam! Érthetően le van benne írva a lényeg. Az anyag magja. Nekem az a fontos, mivel én már hál' Istennek leérettségiztem. Ahhoz pedig hozzá lehet tanulni a többiből. Tudom, hogy volt az új NAT, ehhez nem tudok érdemben hozzászólni, a neten olvasottakból arra a következtetésre jutottam, hogy az emelt szintű érettségihez nem elég ez a könyv. De az alapokhoz szerintem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!