Hogyan válik a fáról nyersen ehetetlen olajbogyóból fogyasztható olivaolaj?
Figyelt kérdés
Mármint mi változik?
Az oxidációtól lesz ehető-iható? Attól, hogy végül is valamennyire megromlik?
Alapból az is a kérdésem része, de inkább gondolom is a választ, hogy igen, hogy sok olajbogyófajtából nem mindből lehet olivaolajat készíteni?
2021. dec. 5. 17:31
1/2 anonim válasza:
2/2 Wadmalac válasza:
"a fáról nyersen ehetetlen"
?
Egy világot döntesz össze bennem, évtizedek óta eszem nyersen is. :D
Persze nyers fogyasztásra és olajpréselésre más fajtákban, más érettségi fokban használatos.
De nem ehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!