A WHO behirdette az új afrikai variáns, amit veszélyesebbnek minősített, mint a deltát. Mit gondoltok?
Rengeteg mutáció történt, Anglia lemondta az összes dél-afrikai járatot. Attól félnek, hogy a vakcinák nem fognak védeni. Mit gondoltok?
Én hallottam jópár betegtől dehát most influenza is van
Szerintem az is benne van
Másik dolog meg az hogy már 2 éve ez megy
Nem meglepő.
Ha szabadon hagyják a vírust terjedni, szaporodni, akkor mutálódni is fog.
Jó eséllyel lehet még magyar variáns is.
Az már talán nem... ahhoz is túl kicsik vagyunk, na meg azért itt oltás is van.
De majd bejön a többi.
Amúgy igen, mindenütt veszély van.
Ezért vannak az orvosok.
Nem a pékek, és nem a megmondóemberek, hanem az orvosok tudják itt, hogy mit kell tenni.
"Eddig senkit nem hallottunk aki korhazba került volna a környékről".
Mázli.
3 munkatársam volt súlyosan, kórházra szorulóan beteg.
Kábé harminc ismerősöm esett át rajta ismerten, különböző súlyossággal.
Egy jóbarátom szövödményként cukorbeteg lett.
Kolléganőmnek egy éve volt a fertőzése, még mindig egyáltalán nincs szaglása.
Lakóhelyemen tudtommal eddig nyolcan haltak meg a fertőzésben, egy élte túl két hetet lélegeztetőn töltve.
Most két ismerősöm fekszik maximum oxigénnel kórházban, egyikről már lemondtak az orvosok, csak az a kérdés, meddig húzza.
Mind oltatlanok voltak.
Egyetlen oltott ismerősöm sem fertőződött komolyan. Egyetlen volt közülük karanténozva is, mert az oltatlan fia covidos lett és ő is otthon ülhetett miatta.
Egy volt, aki két Pfizerrel is fertőződött a két kollégájától, három napig voltak influenzás tünetei, utána rendbe jött, a két oltatlan kollégája második hete fekszik otthon, felkelni sem tud, annyira odavan.
Szóval, mivel tökéletesen azt látom magam körül, amit a statisztikák mutatnak, duplán meg van erősítve az, amiben nem is kételkedtem.
Nekem egy ismerősömnél súlyos járás és szemmozgás zavart okozott a COVID.
Konkrétan nem bírta kontrollálni a lábai mozgását, hónapokig volt rehabon, újra meg kellett tanulnia járni.
Nagyon alattomos egy vírus ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!