Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Sztetek melyik időzónát lenne...

Sztetek melyik időzónát lenne jó rözíteni?

Figyelt kérdés

Sztem a nyárit, mert ha állandósul a téli akkor hajnal 3-kor már világos lesz, mit csinálsz olyan korán?

Jobb az ha este van tovább világos, nem?

2021. nov. 2. 06:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
51%

Mindenképp téli! Gyerekek, egy óra nekem nagyon sokat jelent reggel!

Na meg utálom, hogy nyáron olyan sokáig van világos, mikor én már lefeküdnék, télen reggel meg komásan még jól is jön, hogy sötét van, nem zavarja a fény a fejem. 25N

2021. nov. 2. 09:53
 12/13 anonim ***** válasza:
20%

Azt azért észre kéne vanni, hogy sokféle ember van sokféle érdekkel. Ebben soha nem lesz megegyezés, mert nem lehet. Az alaphiba, ha ilyesmibe az Unió beleavatkozik, mert azt hiszi, ez megalapozott.

A két időzónát pontosan azért találták ki, mert így lesz a legtöbb ember igénye kielégítve. Ezzel nyáron a nap hajnalban kel, és kilencig világos van, télen viszont legalább fél nyolckor már nincs sötét (nyolckor már kezdődik a tanítás). Az meg földrajzi sajátosság, hogy délután mindenképpen sötét lesz.

Mi az, hogy rossz pozíció? Van egyféle pozíció, amihez képest? Normandiában például nyáron 10 után ment le a nap, viszont reggel még fél kilenckor is kihaltak az utcák, az jobb?

2021. nov. 2. 10:18
 13/13 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Az alaphiba, ha ilyesmibe az Unió beleavatkozik, mert azt hiszi, ez megalapozott."

Nem tudok róla, hogy az EU meg akarná szabni, melyik legyen, csupán annyiról tudok, hogy országonkénti választást tervez.

Persze ha ezek egymásnak keresztbe fognak tenni, akkor nemzetközi egyeztetés fog kelleni.

2021. nov. 2. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!