Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen kémiával vagy biológiáv...

Milyen kémiával vagy biológiával kapcsolatos filmeket vagy sorozatokat érdemes megnézni?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, amikből meg lehet jegyezni hasznos információkat, amik tudományos szempontból helyesek. (Tehát nem valótlan, áltudományos dolgok vannak bennük)

Mindkét tárgyból emelt szintű érettségire készülök, és szórakozás közben is szeretném hasznosan tölteni az időmet.

(Azért ebbe a kategóriába tettem, mert a tudományos szempont miatt itt van a legtöbb ember, aki hasznos választ tud adni)

2021. okt. 13. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
David Attenborough filmjeit ajánlom. Bár azok ismeretterjesztő művek, de azért lehet belőle tanulni.
2021. okt. 13. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is érdekelne, szintúgy biosz-kémia emelt :)
2021. okt. 16. 07:17
 3/3 anonim válasza:
100%
The Mind, Explained. Nekem anno érettségi előtt a sok bioszozás, kémiázás után egész jól esett megnézni egy-egy részét. :))
2021. okt. 16. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!