Prokopf kérdése:
Szerintetek mi az oka annak, hogy a legtöbb sci-fi filmben (már a fekete-fehér filmekben is) a filmalkotók a helyben lebegő repülő csészealjakat úgy ábrázolták, hogy azok közben mindig forgó mozgást végeznek?
Figyelt kérdés
Mintául szolgálhatna akár egy frizbi is, de az forgás közben mindig a helyzetét is változtatja. Vélemények?2021. szept. 26. 16:41
1/13 anonim válasza:
A minta inkább a helikopter, de valójában mi a kérdés?
2/13 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted a minta a helikopter volt? (egyébként én is gondoltam rá, mert a filmkészítők már ismerték a helikoptert és a működési elvét) Tehát a külső rész egy külön forgó burkolat lenne? (kvázi térbeli rotorminta?)
2021. szept. 26. 17:08
3/13 anonim válasza:
A régi filmekben forogtak, mert a stabilitásukat úgy tudták érzékeltetni, ill ténylegesen így lehet egy lapos tárgyat stabilan tartani.
4/13 A nagy Levin válasza:
Nem tartozik közvetlenül a kérdéshez, de én azt nem értettem sosem, hogy a filmekben is, meg a "valódi" UFO észleléseknél is miért vannak kivilágítva úgy, mint a karácsonyfa?
6/13 A nagy Levin válasza:
#5 tehát rendelkeznek olyan technológiával, hogy képesek idejönni x fényév távolságból, de nem rendelkeznek valami radarhoz, infrakamerához hasonló dologgal? Arról nem is beszélve, hogy ha létezik egy ilyen idegen faj(?) egyáltalán nem biztos, hogy az ember által "használt" tartományban látnak.
7/13 A kérdező kommentje:
A mi repülőgépeink nincsenek kivilágítva?
2021. szept. 26. 20:18
8/13 A nagy Levin válasza:
#7 de igen, de a repülőgépek nem akarnak rejtőzködni, míg a filmek nagy részében, illetve ha léteznének akkor a való világban is ez lenne a céljuk feltehetőleg. Egy lopakodó bombázó sincs kivilágítva, amikor bevetésre megy.
9/13 A kérdező kommentje:
Mi van a forgással?
2021. szept. 26. 21:01
10/13 anonim válasza:
#8 Ennyire már értenek az emberekhez, ezért világítják ki az űrhajóikat. Ha lopakodnának, akkor azonnal lebuknának, mert úgyis valaki észrevenné és akkor rögtön mindenki azon agyalna, miért is akar ez elrejtőzni. Viszont egy kivilágított UFÓ nyilván kacsa, mert ennyire nem lehetnek hülyék az idegenek, úgyhogy hiába filmezik le, mindenki csak legyint az újabb "csalásra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!