Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A tesztoszteron szinttől függ...

A tesztoszteron szinttől függ a magabiztos, tökös viselkedésforma?

Figyelt kérdés
2021. aug. 14. 09:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam a négyes választ, de nem írtam volna, ha ezt az értelmezést olvassa ki belőle a kérdező. Egyáltalán nem erre szándékoztam utalni a válaszommal.
2021. aug. 14. 16:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ez nem olyan mint tegyük fel a sport, programozás, vagy akár sebészet, hogy minél többet tanulsz és gyakorolsz annál jobb és sikeresebb leszel azon a területen."

Ez így van: ha nem vagy elég értelmes ahhoz, hogy tanulj a saját hibáidból és sikertelenségeidből, akkor tényleg nem leszel se jobb, sem sikeresebb.

2021. aug. 14. 16:58
 13/24 Mojjo ***** válasza:
100%

@10: Köszönöm, hogy alátámasztottad, amit írtam. A te fajtád eddig jut... hogy én? Neeeeem, a genetika a hibás.

Az, hogyne.

A valóság ezzel szemben az, hogy lehet valaki akármilyen ronda, sőt, még csóró is, ha normális, ha normálisan viszonyul a másikhoz, szellemes, jó humorú, simán lesz csaja. A testi adottságokat egy szintig lehet is fejleszteni amúgy étrenddel, sporttal. Persze így is lehet rondának maradni, de ha emellett nem az önsajnálat mocsarába süllyed, hanem inkább összeszedi magát, akkor lesz nője. Ha nem, akkor nem. Ilyen egyszerű.

2021. aug. 14. 17:21
 14/24 Mojjo ***** válasza:
100%

@11: Jaja, biztos voltam benne :)

@12: Tanulni a saját hibáikból? Ezek a szerencsétlenek nem, hogy nem tanulnak a saját hibájukból, (f)el sem ismerik azokat. Ők nem hibások, a genetika az. Vagy aki már magasabb szinten van, az még azt is hozzáteszi, hogy minden nő a velejéig romlott is emellé, szóval a genetika mellett opcionálisan még a nők is hibásak. De hogy ők? Na nem, az tuti nem :D

2021. aug. 14. 17:24
 15/24 anonim ***** válasza:
Na, legalább most már tudom, kiket takar az incel szó. :) Köszi!
2021. aug. 14. 17:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Szerintem meg aki azt mondja, hogy a vonzalom nem tiszta genetika meg biológia az nem csak mást csap be hanem önmagát is. Senki nem tudja mi indítja be egész pontosan a vonzalmat, nincs erre egy recept, hogy tedd ezt meg azt és akkor ilyen eredményed lesz. Az eredmény sosem garantált. A vonzalom az egész biztosan spontán működik, minimális beleszólásunk van abba, hogy kikhez vonzódunk.
2021. aug. 14. 23:19
 17/24 Mojjo ***** válasza:

@16:

Oké, szóval van két állításod:

1, A vonzalom tiszta genetika és biológia

2, Senki nem tudja, mi indítja be a vonzalmat

És ezt a ketzőt sikerült közvetlen egymás után leírnod :D

Ember, ez azért szép teljesítmény, még egy inceltől is. A következő mondatoddal már egyből cáfolni az előzőt, azért ritka mutatvány.

Egyébként meg kár a gőzért. Pont ez a lényege az incelségnek: a felelősség minden áron való hárítása, és a valóság tagadása. "Nem létezik olyan, hogy csajozás, nem, semmit nem tehetünk az ügy érdekében, ilyen a genetikánk, nem, hát hiába minden, mi igazán nem tehetünk semmit az ügy érdekében stb stb" A legelvetemültebb laposföldest megszégyenítő módon tagadjátok a valóságot, csak hogy ne kelljen a saját felelőségetekkel szembenézni és ne kelljen változtatni. Őszinte leszek: nem hiszem, hogy ennél szánalmasabb embertípus létezik. És ez nem genetika függvénye, ez egy konkrét döntés, amit meghoztatok. Ezért végtelenül szánalmas.

2021. aug. 15. 02:01
 18/24 Mojjo ***** válasza:

De tudod mit, csak most csak neked:

Elhiszem, hogy nem jó a genetikád. Elhiszem, hogy amikor megszülettél, felsírt az orvos. De biztos, egészen biztos vagy benne, hogy kihoztad a testedből az abszolút maximumot, ami elérhető?

Három alappillére van:

- Eddzés

- Táplálkozás

- Ruházat (plusz haj- és szakállápolás)

Beleraktad azt a nem kevés időt, energiát, ami ahhoz kell, hogy ezeket kimaxold és azt mondhasd, hogy elérted, amit csak a saját adottságaiddal elérhetsz?

Elhiszem, hogy nehéz egyáltalán rájönni, hol kezdjünk bele, de mindháromnál könyvtárnyi irodalomba lehet belemerülni, illetve lehet szakemberek segítségét is kérni.

És ez akkor még csak a tested. A másik a személyiséged. A személyiséged ugyanúgy tudod fejleszteni. A legelső lépés az önsajnáltató és minden mást hibáztató attitűd hátrahagyása, és szembenézés saját magaddal. Innen indulhat a dolog előre. Aztán meg kell tanulni, hogyan is kell kommunikálni, helyesen bánni a nőkkel stb stb...

----

Csak, hogy érezd: én pl nem vagyok egy szépség. Van bőven több, mint elég időigényes hobbim, az eddzés, sport abszolút nem érdekel és nem köt le, ezért (figyelem, tudatos döntés!) nem is csinálom, így tökéletes rotringbetét alakú testem van, a tetején egy olyan fejjel, ami nem is fej, hanem fujj. De pl öltözni tudok és legalább ápolom magam, de ami a legfontosabb: tudom, hogyan kell dumálni egy csajjal. És nem, nem azért, mert veleszületett tehetségem van hozzá. Én egészen majdnem a húszas éveim elejéig totál kuka voltam, megszólalni nem mertem egy csajnak, ha meg mégis megtettem, az kész katasztrófa volt. És el is voltam keseredve, hogy így hogy lesz bárkim is, csak épp az önsajnálat helyett inkább összekaptam magam, és újból meg újból meg újból megpróbáltam átlépni a határaimat, amíg nem ment. Az eredmény az, hogy az elmúlt két évtizedben összesen, mindent összeadogatva nem volt fél évnyi az az idő, amíg ne lett volna csajom. Ha épp nem párkapcsolat, akkor barátság extrákkal.

És tévedés ne essék, ha nem tudtam volna megoldani dumával, akkor beáldozom a kellő időt és energiát a testem formálásába és kimaxolásába. Ez speciel elhatározás kérdése, ha úgy alakul, akkor mindent meg kell tenni.

Szóval két út van előtted:

- vagy megteszel mindent, belerakod az időt, energiát, feszegeted a határaidat stb stb

- vagy továbbra is a genetikára kened a felelőséget és elvagy az önsajnálat mocsarában

Ez egy döntés. Az incelek nem genetikailag hátrányos férfiak, hanem akik azt a döntést hozták, hogy a második verziót választják. Tényleg szeretnél valamit is elérni? Ne azt válaszd. A te kezedben van a döntés. Még mindig.

2021. aug. 15. 02:43
 19/24 A kérdező kommentje:

17

Látom a kötözködés nagyon jól megy, az empátia már nehezebben. Szóval akkor lássuk:

“1, A vonzalom tiszta genetika és biológia

2, Senki nem tudja, mi indítja be a vonzalmat“

A vonzalom olyan szinten genetika, hogy mind külsőre egymásra hasonlító párokat látsz. Van kivétel, de attól még a trend létező. Olyan szinten biológia, hogy a vonzalom az irányításunkon kívül esik, ösztönszinten, tudat alatt történik. Ezért is írtam, hogy erre nincs egy recept, mint amit a redpillesek erőltetnek, hogy ha ezt teszed akkor ezt az eredmény kapod. A redpillesek max a nagyszámok törvénye miatt csajoznak be, de az igazság amúgy az, hogy leginkább a jóképű és magad srácok hisznek a redpillben, mivel a részükről ez a nők manipulálása, kicsit lekezelése is működik. Az előtte sikertelen jóképűeknek tényleg csak kicsit jobban meg kell mutatniuk magukat, mentális problémákat helyretenni és máris megvan a siker. Ezért működik a redpill a jóképű srácoknak, mert egy átlag szintű kommunikációs készség hiányzott csupán a sikerhez. Az átlag külsejű srácok többsége egyértelműen blue pilles, nyalnak egy nőnek és futnak utánuk, míg nagy nehezen megszerzik aztán igyekeznek megtartani egy életre mert tudják nehezen jött és nem biztos kerül másik ha lelép a csaj. Ezért igyekeznek a kedvébe járni, hogy a lánynak úgymond “megérje”. Abban már nem vagyok biztos, hogy az ilyen blue pill kapcsolatokban a nő szexuális vonzódása egetverő.

A blackpill pedig a csúnya férfiak realitása. Szerintem mindhárom pillben van igazság, de a genetikán múlik melyik illik rád a legjobban.

És valóban senki nem tudja tudományosan bebizonyítani, hogy mi indítja be a vonzalmat. Ráfogták, hogy a magabiztosság, humor, udvariasság stb, de tudományosan nem tudják bizonyítani, ezért a blackpill jobb magyarázatot ad a dologra, legalábbis objektíven megfigyelhető és igazolható magyarázatot. Hisz valóban létezik az a férfi fejforma és arctípus amely a legsikeresebb a nőknél és legkevesebb elutasítást kapja. Ezt tudományosan is lehet kutatni és bizonyítani, de társadalmi és kulturális tabukat döntene be ha ezzel foglalkoznának.

“ Pont ez a lényege az incelségnek: a felelősség minden áron való hárítása, és a valóság tagadása“

Hát barátom itt a hiba. Súlyos hiba. A valóság. Te azt gondolod, hogy egy valóság létezik csupán és az a színtiszta igaz. Ez súlyos tévedés. Ahány ember annyi sors és annyi valóság. Mindenki másképp tapasztalja meg a valóságot. Van aki számára maga a pokol ( egy afgán településre született talibánok által üldözött ember számára más mint egy amerikai felsőosztálybeli családba született ember számára). Hogy lehet így összemosni az emberi sorsokat, életeket?

“Őszinte leszek: nem hiszem, hogy ennél szánalmasabb embertípus létezik.“

Igen ez az általános hozzáállás az incelekkel szemben, a megvetés, gyűlölet. De tudod miért? Mert érzékeny területet érint a téma és ahhoz, hogy komolyan vegyék őket annyit jelente, hogy szembe kellene nézni a valós emberi természettel, hogy a döntéseink nem mindig méltányosak és logikusak és gyakran csak a biológiánk áldozatai vagyunk mind, és a természet végzi csupán a dolgát általunk, például minél tökéletesebb és jobb genetikájú egyedek fenntartásával.

2021. aug. 15. 11:55
 20/24 anonim ***** válasza:

"Igen ez az általános hozzáállás az incelekkel szemben, a megvetés, gyűlölet."

Szerintem meg azért, mert ezzel a nyavajgással olyan energiavámpír vagy, hogy mindenki messzire elkerül inkább, mintsem hallgatnia kelljen a picsogásodat.

2021. aug. 15. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!