A laava oldalon eredeti kristályokat árulnak?
Ha valakinek van tapasztalata kérem írjon. Születésnapra szeeetnék venni a lányomnak egy kristály üveget.
Nincs tapasztalatom, de ennyi pénzért eredetinek tűnnek. Ekkora kamuba szerintem már belebuktak volna.
Egyébként úgy tűnik, díszként árulják, nem kuruzslási célra.
"úgy tűnik, díszként árulják, nem kuruzslási célra."
Háááát...
"Válaszd ki azt a kristályüveget, mely ásvány jótékony hatásai a te kihívásaid és nehézségeid legyőzését leginkább tudná segíteni!
Töltsd meg vízzel a kulacsod, s hagyd, hogy az ásvány feltöltse vibráló energiákkal, kioldódó hasznos ásványi anyagokkal és pozitív rezgésekkel az ivóvized."
Én vettem már kristályüveget is tőlük és igen, eredeti ásvány van benne. Mindenki imádja azt a kulacsomat, még a buszon is kinézik a kezemből idegenek. 😁
Az előttem írókkal ellentétben én mindig hasonló darabokat kapok az ásványokból, mint ami a fotókon szerepelnek. Volt, hogy kicsit kisebb is volt, de természetükből adódóan nem lehet mindegyik egyforma méretű..
S hogy a laava védelmére is keljek, kb. havi szinten veszek ásványokat és már csak náluk találok különlegességeket, újdonságokat. Egy élmény náluk a böngészés és nagyon lelkiismeretes a csapat, mindenben segítenek és tényleg figyelnek a minőségre. Más webshopoknál csak tucat ásványokat kínálnak, so-so minőségben, néhol undorító hangnemben kommunikálnak!
Fontos, hogy pozitív helyről vásároljak, nekem az ásványok megnyugvást, manifesztációt, öngyógyítást jelentenek. 😌
7.: "és már csak náluk találok különlegességeket, újdonságokat"
Járjál akkor ásványbörzére.
Bár annyira önszopkodás ez a szöveg, hogy tuti valamelyik retard laava alkalmazott írta.
Ha már "természettudományok":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!