Ha forog a Föld, akkor miért nem keletkezik hatalmas mágneses tér a K-Ny irányban megépített távvezetékek körül?
Ez trollkérdés, felesleges akadékoskodás.
Szerintem az ilyen vezetékes mágneses tér egy másik dimenzióban hat, nem a miénkben, ettöl lesz a sötét anyag és energia világszéttaszító hatású. Vagy elszívják elölünk a föld belsejében élö illuminátus náci zombi gyíkemberek, és az ebböl nyert tudatmódosító sugárral tartanak minket tudatlanul.
Egyébként lehet azért nem mérhetö, mert a mérömüszerben is ugyanúgy áramkörök vannak, és az is együtt forog a mérendö kábellel, ezért nem mutatja ki mert ugyanabban a mágneses térben van, tehát nem jelez különbséget a müszer mert nincs különbség ugyanazon mágneses tér között.
A krokodil között sincs különbség.
"Ha a Földön lévő szabad elektronok mágneses terére kérdeztem volna rá, akkor kéne ott keresni a választ, hogy "mihez képest mozognak az elektronok. De most egy vezetékben lévő elektronokról van szó, amire sokkal egyszerűbb a válasz."
A vezetékben is szempont, mihez képest mozognak.
Ha egy vezetékben áram jár, és mellette x T térerősséget mérsz, akkor szintén x T térerősséget kell mérned akkor is, ha a műszer nem kering a Földdel együtt, csak simán áll az űrben.
Ha nem tudod az okát elmondom, csak szeretném kiélvezni, hogy egyedül én tudom a választ.
Tehát a saját kommented alapján is értelmetlen a kérdésed.
"Ha forog a Föld, akkor miért nem keletkezik hatalmas mágneses tér a K-Ny irányban megépített távvezetékek körül?"
"Ha egy vezetékben áram jár, és mellette x T térerősséget mérsz, akkor szintén x T térerősséget kell mérned akkor is, ha a műszer nem kering a Földdel együtt, csak simán áll az űrben."
Beszélni magyarul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!