Hogyan lehet megtudni, hogy adott számú papírlapot hány miliméteres műanyag spirállal lehet összefűzni?
Bocs, de ez zsugorian nem megy. Értve ezalatt azt, hogy kilyukasztani nyugodtan lehet, és belenyomni egyet, mert azt, ha nem esik kézre, ki lehet venni, és (esetleg) eldobni, ennyi volt a tanulópénz.
Ha ugyanis nem elég nagy az átmérője, akkor nagyon pocsék lapozni, és nem is fog sokáig tartani a papír. De ez eléggé egyéni preferencia kérdése, mint írtam. Mert másfelől meg, ha túl nagy az átmérő, akkor meg nagyon pocsék valamire, vagy egymásra rakni.
Én sokat szoktam spirálozni, és érzésre választok spirált. Ugyan írja a spirálozóm hogy melyikhez mennyi lapot, de eddig soha nem jött be az ajánlása.
Én fogom a papírkupacot és odanézem, hogy melyik milyen magas mellette. Ha kb 4/5-ig ér, akkor érzem megfelelőnek.
ami a spirálban az átmérő, az az egymásra rakott papíroknál a magasság :)
az a 4-5 pedig négyötöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!