Mik a legnagyobb evolúciós hibák az emberi testben?
" szerintem a kérdést úgy tette föl, hogy melyik tulajdonság az amelyik genetikai rokonainknál megvan, de emberekből eltűnt."
És amelyik ma mégis előnyös lenne túlélés szempontjából. Így értettem igen.
"az, hogy kb 40-60 évre van tervezve, utána csak odafigyeléssel lehet fenntartani"
ez nagyon is, hogy a fejlődést szolgálja. ha évszázadokig éldegélne mindenki, sokkal lassabb lenne a génállomány fejlődésének üteme, na meg a társadalmi haladás, az új kihívásokra adott válasz se lenne a topon
"Milyen adottságokat veszítettünk el az evolúciós fejlődésünk során (pl. C-vitamin előállítása) amik ma mégis jól jönnének?"
"És amelyik ma mégis előnyös lenne túlélés szempontjából. Így értettem igen."
Ma milyen előnyt nyújtana az emberi faj túlélésének szempontjából, ha termelne a szervezetünk C-vitamint?
Számomra ilyesztő, hogy egy folyadék állapotától függ a fülben az egyensúlyérzéked, nem tudom, hogy ez hiba-e, de szerintem nagyon durva.
Valamint nagyon sok ilyen van a testben, hogy 1-1 apró hibát elképzelsz és teljesen felborul a tested működésének megszokott ritmusa, pl.: nem jut elég só(NaCl) a szervezetdbe, akkor konkrétan olyan tüneteket fogsz produkálni, mint egy elmeháborodott, életképtelen leszel lényegében.
tényleg írnak ilyet
"egy kecske ha megbetegszik, 18-20 ezer mg aszkorbinsavat is termel, hogy meggyógyítsa ..."
de durva.
az 1-2 evőkanálnyi
Ez azért is jobb így, mert a szervezeted csak tudja, hogy mennyi C vitamin kell neki... és ANNYIT termel: se többet, se kevesebbet.
Ezért is lenne jobb visszaállítani ezt a képességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!