Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A lapos Föld elmélet hogyan...

A lapos Föld elmélet hogyan indult?

Figyelt kérdés

Az érdekelne, hogy az újkori lapos Föld elmélet egy másik konteo mellékágaként született vagy egy teljesen új elméletként? Egyáltalán hogyan született? Kik alkották meg és miért? Honnan jutott egyszerre az eszükbe embereknek a XXI.században hirtelen, hogy hoppá hát a Föld lapos?

Próbáltam írni a magyar Laposföld társaságnak, de a vezetőjükhöz irányítottak, aki viszont most hűvösben van.

Ti tudjátok ugye?

2021. júl. 2. 15:14
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Vajon hogyan indult mindez? Milyen elmélet amagva?
2022. ápr. 20. 16:58
 22/40 anonim ***** válasza:
16%
Fideszesek kezdték, ők élnek még mindig a sötétközépkorban.
2022. ápr. 20. 18:33
 23/40 anonim ***** válasza:
49%
A vicc az egészben, hogy a középkorba se gondolta egy percig se, a tudomanyos mainstrem hogy a föld lapos. Ez csak amolyan városi legenda.
2022. ápr. 21. 10:44
 24/40 anonim ***** válasza:
64%
Különben a matematika is ezt sugallja. Egy végtelen sugarú gömb felszíne "a" sík!
2022. ápr. 21. 14:03
 25/40 anonim ***** válasza:
17%
23: Senki, a fideszt kivételével.
2022. ápr. 21. 15:32
 26/40 A kérdező kommentje:
Vajon hogyan indult mindez? Milyen elmélet amagva? Minden konteo magva igazság. Ennek mi lehet az?
2022. jún. 19. 13:52
 27/40 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Csak annyi, hogy csak azt hiszik el, amit a saját érzékszerveikkel is tapasztalnak.

Ezt egy fizikus elöadásában láttam. Estére belinkelem, telefonon nem fogom megtalálni. - nem lapos F. hïvö a fizikus, csak csinált róluk egy videót, hogy mégis mi ez és honnan jön. Valami Sharon, nö.

2022. júl. 7. 16:00
 28/40 NTBS ***** válasza:
35%
Nem tudom.
2022. szept. 3. 20:29
 29/40 Kólauborkával ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=f8DQSM-b2cc

Azt nem írtam melyik este....

2022. szept. 3. 22:04
 30/40 anonim ***** válasza:
75%
Szerinted minden hülyeségnek kell lennie alapjának? Az emberi butaság az alapja. Meg hogy sötét emberek azt hiszik, hogy, ha ilyesmiben hisznek, erről beszélnek, akkor valami különleges csoport részévé válnak, akik bizony egy különleges, hű de eltérő dologban hisznek. Ez a gyarló szükséglet táplálja.
2022. szept. 3. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!