Szerintetek melyik országban a legkellemesebb az éghajlat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 10:21
11/16 anonim válasza:
Kedves utolsó, én például csak nyáron érzem itthon jól magam.
Alföldilyány
12/16 anonim válasza:
Én legszívesebben szeptembertől áprilisig Olaszország déli részén "telelnék", és csak tavaszra-nyárra jönnék haza, ugyanis nagyon rühellem a hideget, a nyálkás, őszi esőt, a havat, a fagyot, stb.
14/16 anonim válasza:
Miami a legjobb. :)
(Reméltem, hogy most nyáron végig minimum 40℃ lesz, de sajnos nem így lett. :( )
15/16 anonim válasza:
Nekem sincs megfelelő ország, az a baj.:D
Ha tehetném, októbertől áprilisig Rómában élnék, aztán pedig felköltöznék Berlinbe vagy Stockholmba. :) Ez lenne a jó élet.:P
Utálom az itteni meleg nyarat és a nagyon hideg telet, ezért bejönne az óceáni éghajlat, HA nem esne annyit az eső.
16/16 anonim válasza:
én szeretem a meleget, hideget is, nekem Ausztralia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!