Ha normális az időjárás, akkor miért rohad ki az összes növény a kertben lassan? :D
Dehogy normális a hetekig tartó 10 fok és szakadó eső májusban... ez kb. novemberre jellemző inkább. :(
Időképről idézek:
"Május, egyben a meteorológiai tavasz utolsó hétvégéje szeles, átlagosnál hűvösebb időt hoz elszórt záporokkal, zivatarokkal."
Tehát mostaban biztos nem lesz még nyár. Lehet csak egy hónapot kapunk az igazi nyárból a többi ilyen lesz de ezzel lehet sokat mondtam
Az Országos Met. Szolgálat még június első heteit is hűvösnek várja.
(az időkép kevésbé)
De tegyük hozzá, ez a hosszú távú előrejelzés nagyon megbízhatatlan, tavaly is jóval hűvösebbet jelzett június, július tájékán, mint ami a valóságban volt.
Ahol én lakok, ott még melegebbet is jelzett tavaly, végül nagyon hűvös nyár volt az egész..... Akkor ezek szerint idén még korai volt elraknom a télikabátot. :DD
"Ahol én lakok, ott még melegebbet is jelzett tavaly, végül nagyon hűvös nyár volt az egész....."
Mármint az, amit belinkeltem? Merre laksz? (csak mert a térképen egész Magyarország kb. 20 pixel)
Konkrétan arra gondolok, hogy tavaly június utolsó heteire és július első heteire a térképen beterítette az országot a hűvöset jelző sötétkék paca, ennek ellenére itt a fővárosban három hétig átlagos vagy annál melegebb nyári idő volt, sok napsütéssel, néha egy-egy futó záporral, és legalább 26, de inkább 28-33 fok közti hőmérsékletekkel.
Magyarország, hegyek között. Júliusban 5-6 fok volt reggelente tavaly. Strandra kétszer jutottunk el, mindkétszer hazamentünk hamar, mert nagyon fáztunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!