Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Lehetséges az örök élet?

Lehetséges az örök élet?

Figyelt kérdés
Arra lennék továbbá kíváncsi,hogyha lehetséges akkor miként érhető el,és valaha képesek lennénk-e rá

2021. máj. 18. 17:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező: "Lehetséges az örök élet?"

Igen! az embernek eleve örök élete van hiszen Isten az "Élet" "Leheletét" helyezte el az emberben. Az embernek örök éltű lelke van, ha testben meg is hal tudati lelki létállapota tovább létezik. Ezért örök a gyötrelem és kín és ezért örök az élet Jézussal együtt. Ezért mondta Jézus a mellette megfeszített bűnbánó latornak, hogy még aznap vele lesz a paradicsomban. Amikor Jézus testben meghalt a kereszten lélekben megjárta a holtak országát ahol prédikálta az Isten Országát az Evangéliumot.

Tehát gyakorlatilag az embernek örök lelki és tudati létállapota van! Isten így teremtette meg az embert a saját képmására! A tökéletes testet pedig csak Jézus visszajövetelekor a feltámadáskor nyeri el az ember!

2021. nov. 20. 18:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos,teljesen ateista vagyok
2021. nov. 20. 22:16
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

#11: nem tudom, feltűnt-e, de most a tudományon vagyunk.

Én nem hirdetném a helyedben a problémáimat.

2021. nov. 21. 00:42
 14/16 anonim ***** válasza:
33%

Kérdező: #12#: "Nem vagyok vallásos,teljesen ateista vagyok"

Az, hogy ateista vagy az nem számít Isten előtt! Neked is a tudati lét állapotod, a lelked örök! Ezért neked is el kell számolnod az életeddel Isten előtt! Mind ez pedig hittől független! Az Istenben, Jézusban való hit biztosít és bizonyságot tesz az Isten igazságáról és az Ő ígéretének beváltásáról a bűnbocsánatról!

2021. dec. 8. 20:52
 15/16 Wadmalac ***** válasza:
100%

#14:

A misszionárius térítgetési kísérletekre ott a vallás rovat.

2021. dec. 9. 06:59
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerintem ha találkozom Istennel számon kérem pár dolgon de azért köszi 14-s
2021. dec. 9. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!