Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hány órakor lesz magyar idő...

Hány órakor lesz magyar idő szerint a rózsaszín hold?

Figyelt kérdés
Kerestem mindenhol, de nem találtam, hánykor lesz látható a "szuperhold". Valaki esetleg megtudná mondani?

#Hold #szuperhold #rózsaszín hold
2021. ápr. 26. 11:59
 1/5 anonim ***** válasza:
42%

"Kerestem mindenhol"

Biztos? Mert szerintem ha beírod google-be, hogy "holdkelte", akkor meglesz a választ.

18:59-től 5:32-ig.

2021. ápr. 26. 12:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
23:33-kor éri majd el a csúcspontját.
2021. ápr. 26. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap már kitárgyaltuk ezt a kérdést: https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__1..
2021. ápr. 26. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

"It will reach its fullest phase Monday night at 11:32 p.m. EDT (03:32 a.m. GMT)."

A telihold kedd hajnalban lesz, fél hat körül, de nem akkor lesz legmagasabban, inkább este 11 körül érdemes skubizni.

És nem lesz pink. Valójában ez az áprilisi telihold, amit valami növény virágzásáról neveztek el. Az más kérdés, hogy szuperhold is most lesz, ezért "szuper pink". :)

"April full moon is also called the Pink Moon, but it has nothing to do with its color."

[link]

2021. ápr. 26. 14:41
 5/5 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 27. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!