Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Létezhet ehhez fajta erő az...

Létezhet ehhez fajta erő az univerzumban?

Figyelt kérdés
Amely mindent áthat és összeköt a galaxisban. Az élőlényekből árad, tehát minden életformában jelen van. És azok az élőlények, akik fogékonyak erre képesek hatalomra és különféle képességekre szert tenni.

2021. márc. 21. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Nem az a lényeg, hogy ki kinek a felettese, hanem hogy kinek mekkora szerepe (értsd: szellemi, "kreatív") hozzájárulása van egy produkció létrejöttében."

Tehát továbbra sem állja meg a kijelentésed a helyét. Kennedy ugyanazt a szerepet tölti be minden SW produkcióban. Tehát ha az új trilógia miatt őt veszed elő, akkor a Mandalorian meg az ő érdeme, ha konzisztens akarsz maradni az érvelésedben :P

(Én amondó vagyok, hogy az íróknak nagyobb szerepe van, szóval alapvetően nem foglalkozom Kennedyvel, csak rá akartam mutatni az ellentmondásra az érvelésedben)

2021. márc. 22. 09:47
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Kretén kenedi meg a dizni úgy elcseszte a Star wars-t hogy azt tanítani kéne.
2021. márc. 22. 09:51
 13/14 Mojjo ***** válasza:
0%

@11: Nincs itt semmi ellentmondás, csak vagy nem érted, vagy nem akarod érteni, amit mondok.

Az új trilógia irányvonalában meghatározó szerepe volt Kennedy elképzeléseinek. A Mandalorianban nem.

Attól, hogy valaki névleg ugyanazt a szerepet tölti be két produkcióban, a szellemi hozzájárulása nem kell, hogy azonos legyen. Ezt kb ugyanígy leírtam előzőleg is. Rejtély számomra, hogy hogyan nem értetted meg.

2021. márc. 22. 22:30
 14/14 anonim ***** válasza:

"Az új trilógia irányvonalában meghatározó szerepe volt Kennedy elképzeléseinek. A Mandalorianban nem."

Forrás? Tán a Lucasfilmnél dolgozol?

(amit itt leírtál, az csak a Fandom Menace alternatív valósága kb, akik szerint Kennedy-t már 6x kirúgta a Disney, valójában meg hosszabbítani fognak vele, mint az a napokban kiderült xD)

2021. márc. 23. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!