Létezhet ehhez fajta erő az univerzumban?
"Nem az a lényeg, hogy ki kinek a felettese, hanem hogy kinek mekkora szerepe (értsd: szellemi, "kreatív") hozzájárulása van egy produkció létrejöttében."
Tehát továbbra sem állja meg a kijelentésed a helyét. Kennedy ugyanazt a szerepet tölti be minden SW produkcióban. Tehát ha az új trilógia miatt őt veszed elő, akkor a Mandalorian meg az ő érdeme, ha konzisztens akarsz maradni az érvelésedben :P
(Én amondó vagyok, hogy az íróknak nagyobb szerepe van, szóval alapvetően nem foglalkozom Kennedyvel, csak rá akartam mutatni az ellentmondásra az érvelésedben)
@11: Nincs itt semmi ellentmondás, csak vagy nem érted, vagy nem akarod érteni, amit mondok.
Az új trilógia irányvonalában meghatározó szerepe volt Kennedy elképzeléseinek. A Mandalorianban nem.
Attól, hogy valaki névleg ugyanazt a szerepet tölti be két produkcióban, a szellemi hozzájárulása nem kell, hogy azonos legyen. Ezt kb ugyanígy leírtam előzőleg is. Rejtély számomra, hogy hogyan nem értetted meg.
"Az új trilógia irányvonalában meghatározó szerepe volt Kennedy elképzeléseinek. A Mandalorianban nem."
Forrás? Tán a Lucasfilmnél dolgozol?
(amit itt leírtál, az csak a Fandom Menace alternatív valósága kb, akik szerint Kennedy-t már 6x kirúgta a Disney, valójában meg hosszabbítani fognak vele, mint az a napokban kiderült xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!