Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Homoszexualitás a tudomány...

Homoszexualitás a tudomány alapján micsoda?

Figyelt kérdés

Az álláspontomat a következő: elfogadom a meleg embereket, elutasítom az ellenük szított gyűlöletet, aki így tesz, eléggé beszűkült tudatú. Nem értek azokkal sem egyet, akik "át akarják nevelni" őket, hogy heteroszexuálisok legyenek, ennek semmi értelme. Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné, amíg nem árt másoknak.

Azonban nem tudom elfogadni, hogy magukat teljesen egészséges, normális emberként próbálják feltüntetni. Az én meglátásom az, hogy az élet lényege és alapja a szaporodás, minden egyes ember úgy születik, hogy egy nő és egy férfi megkívánja egymást, így maradhat fent csak az emberi faj hosszútávon, ez az élet, minden más ez után következik csak. A homoszexuális magatartás ennek a legalapvetőbb dolognak mond ellent, hiszen utóduk nem lehet, az reprodukció így megszakad, az evolúcióban ez egy mellékág. Egészséges emberben benne van az ösztön, hogy utódokat hozzon létre, az ő magatartásukat viszont nehezen lehet az élettel összeegyeztetni. Azonos neműek vonzalmában semmi észérvekkel megmagyarázható logika nincs, esetükben a szexualitás nem több mint egy örömforrás.

Ahogy egy kéz nélkül született, vagy egyéb más fogyatékossággal élő ember sem lesz fizikailag soha teljes értékű jelenleg, így egy homoszexuális ember sem lehet az.

Összegezve, ez egy létező dolog, nem mindenki heteroszexuális, viszont az elfogadás alapvető dolog lenne. Nem értem a gyűlöletet, de azt sem, hogy miért olyan felkapott téma ez manapság.

2021. márc. 1. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:

"Eddig nem jöttek"

Eddig rengeteg olyan komment jött, hogy miért beszélsz hülyeségeket értelmetlenül. Többek között sadam87-től, honnantudhatnám-tól.

Tehát el sem olvastad őket, ignoráltad őket, hiszen ellentmondanak neked. Ennyit rólad. Marhára elegem van az ilyenekből, ha rajtam múlna, a további kérdezőstől instant eltiltanám az ilyet további trollkodás veszélye miatt.

2021. márc. 2. 22:46
 62/65 A kérdező kommentje:
#61 Így van, egyetértek.
2021. márc. 2. 22:50
 63/65 sadam87 ***** válasza:

E most azt jelenti, hogy nem olvasod el a kommenteket? :o

2021. márc. 3. 08:05
 64/65 Wadmalac ***** válasza:

Mit írtam #35-ben?

"Homoszexualitás a tudomány alapján micsoda?"

Trigger egy hosszú, értelmetlen és lezárhatatlan vitához.

Tessék.

Nézem a vitát és nem látom a fényt az alagút végén. Valaki látja?

Érdemes folytatni?

2021. márc. 3. 08:17
 65/65 anonim ***** válasza:
:) csak amíg ki nem lapul a Föld, vagy nem nem megy át politikába
2021. márc. 3. 09:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!