Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Homoszexualitás a tudomány...

Homoszexualitás a tudomány alapján micsoda?

Figyelt kérdés

Az álláspontomat a következő: elfogadom a meleg embereket, elutasítom az ellenük szított gyűlöletet, aki így tesz, eléggé beszűkült tudatú. Nem értek azokkal sem egyet, akik "át akarják nevelni" őket, hogy heteroszexuálisok legyenek, ennek semmi értelme. Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné, amíg nem árt másoknak.

Azonban nem tudom elfogadni, hogy magukat teljesen egészséges, normális emberként próbálják feltüntetni. Az én meglátásom az, hogy az élet lényege és alapja a szaporodás, minden egyes ember úgy születik, hogy egy nő és egy férfi megkívánja egymást, így maradhat fent csak az emberi faj hosszútávon, ez az élet, minden más ez után következik csak. A homoszexuális magatartás ennek a legalapvetőbb dolognak mond ellent, hiszen utóduk nem lehet, az reprodukció így megszakad, az evolúcióban ez egy mellékág. Egészséges emberben benne van az ösztön, hogy utódokat hozzon létre, az ő magatartásukat viszont nehezen lehet az élettel összeegyeztetni. Azonos neműek vonzalmában semmi észérvekkel megmagyarázható logika nincs, esetükben a szexualitás nem több mint egy örömforrás.

Ahogy egy kéz nélkül született, vagy egyéb más fogyatékossággal élő ember sem lesz fizikailag soha teljes értékű jelenleg, így egy homoszexuális ember sem lehet az.

Összegezve, ez egy létező dolog, nem mindenki heteroszexuális, viszont az elfogadás alapvető dolog lenne. Nem értem a gyűlöletet, de azt sem, hogy miért olyan felkapott téma ez manapság.

2021. márc. 1. 19:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

"Ennek alapján azt is mondhatnánk, hogy egy férfi beteg, ha vonzódik egy meddő nőhöz (mivel a meddő nőnek sem lehet gyermeke) vagy egy nő beteg, ha vonzódik egy meddő férfihoz (mivel a meddő férfinek sem lehet gyermeke)."

Szerintem evolúciós értelemben ők is sikertelenek, hiszen nem tudják tovább örökíteni a genetikai állományukat.

2021. márc. 2. 10:48
 42/65 anonim válasza:
76%
Köszi kérdező, most leselejteztél engem is, mert heteroszexuális nőként meddő vagyok :(
2021. márc. 2. 10:52
 43/65 anonim ***** válasza:
59%

#40-es voltam:

@41: Az van, hogy semmi se fehér-fekete. Egy nem meddő férfi nincs hogy kiszagolja, hogy a nő meddő-e vagy sem (és fordítva), mivel nem olyan erős az orrunk, hogy ezt megérezzük. A szeretet, szerelem nem ettől függ, csak hogy tudd.

#42: #41 hülyeségeket írt, minden ember értékes, a melegek, a meddő nők, meddő férfiak, sőt a beteg emberek is. Az értékünket mi határozzuk el, nem az ilyen anonim beszólongatók.

2021. márc. 2. 14:14
 44/65 anonim ***** válasza:
6%
#43 Nem kell az áldozati póz, senki sem mondta hogy ezek az emberek értéktelenek lennének.
2021. márc. 2. 14:25
 45/65 anonim ***** válasza:
52%

Ez olyan, mintha valakit azért nem neveznék egészségesnek, mert a karfiolt szereti és a karalábét nem. Mi mondja meg, hogy normális-e az az ember, aki a karfiolt szereti?

Az pedig, hogy az emebr azért van, hogy szaporodjon marhaság.

2021. márc. 2. 15:53
 46/65 anonim ***** válasza:
42%
Vagy a balkezesség... A többség jobbkezes, szóval elméletileg az a "normális", a régi korokban pl. a balkezességet is deformációnak tartották, aztán rájöttek, hogy erről szó sincs.
2021. márc. 2. 16:42
 47/65 A kérdező kommentje:

Lehet hogy mostanság menő dolog a píszíség, meg jaj ne bántsunk meg senkit mert mindenki egyenlő. A természet törvényeit hiába erőlködik akárki, nem fogja tudni megváltoztatni, soha nem volt és soha nem is lesz senki egyenlő, sem a nő a férfival, sem a meddő a termékennyel vagy a homoszexuális a heteroszexuálissal. Mindenkinek meg van a maga helye a világban, aki sikeresen tovább tudja örökíteni a génjeit, csak azoké a jövő. Nekem is van egészségügyi problémám, én is selejtes vagyok, hadd ne közhelyeskedjek már azzal hogy senki nem tökéletes.

Akinek meg nem tetszik hogy kimondom a véleményt, sajnálom. Ilyen a világ, hogy megengedi hogy leírjam és hogy mások elolvassák.

2021. márc. 2. 19:11
 48/65 anonim ***** válasza:
0%

"Ilyen a világ, hogy megengedi hogy leírjam és hogy mások elolvassák."

Ha így haladunk, akkor nem sokáig. A covid-ra hivatkozva világszerte visszaszorítják a demokráciát és az emberi jogokat.

2021. márc. 2. 19:27
 49/65 anonim ***** válasza:
52%

Kimondhatod a véleményed, csak attól még hülyeség marad.

Leírtuk többször is, hogy miért. Nem értetted meg. Valószínűleg mert nem is akartad, csak a saját elképzelésedet szeretted volna közölni velünk, az annak ellentmondó dolgokat pedig jó trollszokásként ignoráltad.

2021. márc. 2. 20:19
 50/65 anonim ***** válasza:
Kérdező, és ha az illető biszexuális? Na ugye
2021. márc. 2. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!