Ez a hang mi lehetett?
Ilyen ambient zenét hallgattam amiben sok az ilyen mélyebb frekvencia, meg nem nagyon van ritmus vagy dallam csak ilyen pár hang, és azt vettem észre hogy a zene egy bizonyos részénél egy furcsa búgás kezdett el szólni mögülem, tehát nem a hangszóróból, és nem is az hogy valami hozzáért a hangszóró membránjához mert nem volt ott semmi. Azt hittem valami gép a szomszédból, vagy telefon rezeg, de akárhányszor visszatekertem a zenét arra a pontra, újra előjött. Odasétáltam abba az irányba ahonnan hallottam, kb mögülem 1 méterre és ott semmi. Csak abban a pontban hallatszott ahol ültem, sehol máshol a szobában.
Lehetséges hogy pont olyan frekvencia volt a zenében és pont olyan távolságra a két hangfal hogy létrejött pont ott ahol ültem valami állóhullám szerüség?
Nem tudom számít-e, mert gondolom kellettek hozzá a füleim, és a két hangszóró közötti megfelelő távolság arányok hogy létrejöjjön, de ebben a zenében 11:40-től jelentkezett és nagyjából 11:50 időpontig tartott:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!