Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » DNS mintát ott lehet hagyni...

DNS mintát ott lehet hagyni valahol ahol nem akarjuk ?

Figyelt kérdés
Ha kesztyűben megfogok egy kilincset akkor a kilincsen nem marad DNS szerintem. Egy bizonyos hatóság azt akarta bemagyarázni nekem ,hogy márpedig igen. De nem igaz szerintem csak csőbe akarnak húzni ,ott maximum szagminta marad csak.

2021. febr. 5. 01:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De most lebuktattad magadat. Ott jártál a vizsgált helyszínen, de kesztyűben. Azt mondja neked: megtaláltuk a dns-t a helyszínen. A te agyadban lejátszódnak a képek, hogy az nem lehet, mert kesztyűben voltál.
2021. febr. 5. 16:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Ott jártam ,de egy súlytalan dologról van szó ,bár rabosítottak és DNS-t is vettek. Bár szerintem a rabosítás része most már a DNS. Régen szagminta,fotó,ujjlenyomat volt amit levettek. Le fogom írni pontosan mi történt ma vagy holnap este részletesen.
2021. febr. 6. 01:43
 13/17 A kérdező kommentje:

Jók a válaszok , és ezért pontosítok 1-2 részletet: A kesztyű ami rajtam volt egy munkáskesztyű amit utoljára kb 3 hónapja fogtam meg kívülről.Azóta végig csak a felső szélét a csuklórésznél. Mert csak ott tiszta ugyebár. Enyhén benzinnel és olajjal szennyezett a tenyér része.

Tehát ha van is a kesztyűn, az értékelhető minta lesz-e a kilincsen ?

+ Leveszi-e a technikus egy lopás vétségnél ahol nyitva van a kapu ? Én azt tapasztaltam ,hogy a DNS azonosítást súlyos bűncselekményeknél veszik igénybe ,és a nyomozók jobban szeretik az egyszerűbb bizonyítékokat. Pl szemtanú,bcs-ből származó tárgyak,beismerő vallomás,láblenyomat.

2021. febr. 6. 02:07
 14/17 A kérdező kommentje:

Ez történt : Természetesen ott jártam a helyszínen ,de letagadtam a rendőrségen.

13000 forinttal tartozott egy illető én meg besurrantam hozzá és elloptam a kerékpárját.Mivel már fél éve tartozott és nem akarta megadni. Senki nem látott de sejtették ,hogy én is lehettem akár ,ezért megkérdeztek. A kerékpár megvan az olyan 20000 forintot ér. Ha csillapodnak a kedélyek eladom. Ha rám bizonyítják vissza fogom adni enyhítő körülménynek. Nem a legjobb döntést hoztam, ez tény !

2021. febr. 7. 14:51
 15/17 Wadmalac ***** válasza:

Hát szerintem előbb fognak meg a fenti komment alapján, mint a GNS mintával.

MAC címet könnyebb kiértékelni.

A tartozás miatt felháborodást megértem, a megoldás nagyon rossz választás volt.

Erkölcsileg lesüllyedtél a szintjére. Nekem ennyi pénzt az nem érne meg.

Egy DNS vizsgálat költsége még mindig elég magas. Vagy nem is csinálnak, vagy majd jól rád verik az árát.

2021. febr. 8. 07:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy 20.000 forintos tétel miatt kizártnak tartom, hogy DNS-t keressenek meg azonosítsanak ahelyett, hogy pl házkutatást tartsanak nálad vagy lekérjék a mobilod cellainformációit vagy a térfigyelő kamerák felvételeit.
2021. febr. 8. 07:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Te is jó hülye vagy hogy 13.000!!! forint miatt rendőrségi ügybe kevered magad.
2021. febr. 8. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!