Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A kínai vakcina valóban...

A kínai vakcina valóban megbízhatatlan?

Figyelt kérdés

Elég sok tévinformáció kering a vakcinákról kapcsolatban. Azért is ebbe a kategóriába tettem, mert tudományos szempontból érdekel.

Az eddigi eredmények alapján egy 80% körüli védettséget ad. De valahol olvastam, hogy az inaktivált vírus a szervezetben marad és autoimmun betegséget válthat ki. Ennek van valóságalapja? Képes erre egy inaktivált vírus? A szervezetből tényleg nem ürül ki teljesen?

Elavult a technológia amivel készült vagy csak régi de megbízható?

Mit tudtok erről mondani tudományos szemszögből nézve?

2021. jan. 18. 22:41
1 2 3
 21/24 Helosziaszia ***** válasza:
100%
És a 70év már átlag feletti, sajnos ez van,ez az élet rendje h idős korunkban meghalunk, és az lenne a természetes ha a szeretteinkkel tölthetnénk az utolsó perceket, erre semmi látogatás se a kórházban se az idősek otthonában
2021. jan. 21. 00:02
 22/24 anonim válasza:
80%

A vakcína eredetileg mindigis egy legyengített kórokozó volt vagy annak egy része, aminek segítségével a szervezet immunitást tud kialakítani tünetek nélkül. Az immunitás kialakításának hatására antitest termelődés fokozódhat, ami autoimmun reakciókat válthat ki, de szerintem ritka az ilyen eset, és nem maradandó.

Személyesen én nem javaslom egyenlőre az oltást, mert még nem telt el elég idő, hogy biztosra lehessen menni, hogy valóban elég biztonságos-e, de mindenképpen érdemes elmenni ha önök úgy látják, hogy nem veszélyes.

2021. jan. 22. 00:36
 23/24 anonim ***** válasza:
43%
Legősibb eljárás:elölt, vagy gyengített kórokozó adja a legerősebb immunvàlaszt. Az új technológia viszont sok feltételezések alapul.
2021. febr. 25. 12:47
 24/24 anonim ***** válasza:
12:47 osztom👍
2021. febr. 25. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!