Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A nagy fejlett emberiség...

A nagy fejlett emberiség miért nem tudta még bizonyítani a földönkívüliek létezését?

Figyelt kérdés
Egy kis vírus megbénítja, semmit sem tud az univerzum mukodeserol, nem tudja bizonyítani h vannak földönkívüliek, de azt sem h nincsenek...

2020. dec. 29. 20:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
Megnyugtatlak, nincsenek földönkívüliek. Amiről a 9-es ír az egy ostoba összeesküvés-elmélet.
2021. jan. 1. 19:29
 12/29 anonim válasza:

Igen 11-es... mert csak az emberi faj az egyetlen inteligens faj ami létezik... Biztos, hogy nem. Egyszerűen aki homokba dugja a fejét azt mondja h nincsenek. Gondolom mindneki a hülye scifik miatt gondolja így.

Rengeteg a bizonyíték, arra h nem csak hogy vannak, hanem már jártak is a Földön.

A jövő emlékei címmel Erich von Däniken írt egy könyvet, amiből a History Ősi idegenek c. műsora is merít. Ebben igaz közvetett bizonyítékok vannak, de nem kell semmit belemagyarázni ahhoz, hogy kicsit is hihető legyen.

Szerencsére nagyon sokan tudják ("hisznek"... Istenben kell hinni, akinek létezésére nincs bizonyíték), hogy igenis léteznek, jártak már itt és folyamatosan jönnek is.

2021. jan. 2. 19:21
 13/29 anonim ***** válasza:

Semmi bizonyítékot nem láttam arra, hogy más is létezne az emberen kívül. És csak azért, mert valakinek kisebbségi komplexusa van, még nem fogom azt hinni, hogy léteznek kis zöld emberek.

Járnak a Földön? Egy liter vodka után én még ugatni is hallom őket. Na ne nevettess. Ezeket honnan szeded?

A History, Discovery, stb ezekkel hagyj... Hatalmas kamucsatornák, amik csak a profit miatt működnek. A sok hülye nézi, a filmekben semmi konkrét nem derül ki, de Pista bá ül 50 percet a képernyő előtt. Szemét adó mindkettő.

Akkor majd selfiezz egyél, ha összefutsz. Ha már itt járnak XD

2021. jan. 2. 19:26
 14/29 anonim válasza:

Hadsereg hozott nyilvánosságra felvételeket, kormányok foglalkoznak a témával, forgatokonyveket írnak esetleges találkozásra, támadásra. Annyi bizonyíték, észlelés van már hogy lehetetlen lenne felsorolni is.

Van olyan egyetem!, ahol már földönkívüli diplomáciát tanítanak!

Sokat elárul az emberről az ha ismeretterjesztő csatornákat hívja kamunak. Nem tudom maga miket néz akkor, de nem csak a helyi falu tévét kéne.

2021. jan. 2. 19:36
 15/29 anonim ***** válasza:

Ezek mesék. History és Discovery mesék.

Egy kormány sem ír semmilyen forgatókönyvet. És egy hadsereg sem hozott nyilvánosság felvételeket. Phtoshopokat igen, rajongók és tévések.

Igen? Melyik egyetem az? Mit tud bárki is a hülye földönkívülijeidről?

Menj, ne röhögtesd megad. Kérlek.

Sem a History sem a Discovery nem ismeretterjesztő csatorna. Az egész a pénzről és a propagandáról szól. Ja, hogy azt mondták neked, hogy ismeretterjesztő? Akkor én azt mondom, hogy orosz herceg vagyok. Akkor ez is igaz lesz, mert én azt mondom? Ne fogalalkozz kérlek marhaságokkal, mert nem tesz jót neked.

2021. jan. 2. 19:50
 16/29 anonim ***** válasza:

14

Amiket te állítasz, csak ostoba összeesküvés-elméletek. Én nem láttam soha ilyen lényeket, sem tévében, sem élő én. Egy híradóban sem, egy újságban sem. Nem is ismerek olyan józan eszű embert aki ilyesmivel foglalkozna. Akkor hogy is van ez?

2021. jan. 2. 19:51
 17/29 anonim válasza:

Meglepődnél mennyien foglalkoznak ezzel... Külön szervezet van az észlelések összegyűjtésére/kivizsgálására (MUFON).

Úgy állítjátok hogy hoax, hogy igazábol semmit nem tudtok a témáról. Én is mondhatom hogy nem történt meg valami, csak mert meg nem hallottam róla.

Sokan az életüket ennek a kutatására fordítják.

Szerintem mar éppen elég bizonyíték, ha megnézzük az ősi kultúrák petroglifáit rengeteg emberszerű lényt ábrázoltak Istenüknek, és ezek gyakran meg is egyeztek olyan kultúrákban amik soha nem is találkozhattak egymással. Nem egyszer ugyan azt ábrázolták a Föld két külonböző részén ezer évekkel ezelőtt. És azok földönkívüliek voltak.

Itt egy cikk az említett egyetemről, az első amit a google kidobott. [link]

2021. jan. 2. 20:13
 18/29 anonim ***** válasza:

Gondolom azok foglalkoznak ezzel is, akik szerint nincs vírus, vagy akik szerint az 5G rákot okoz, akik szerint Bill Gates a felelős mindenért, akik szerint chip kerül az emberekbe az oltással...

Persze, erre fordítják az életüket. Hasztalanul. Attól még nem lesz valós valami, mert rápocsékolsz 60 évet.

Két embert ismerek, akik hisznek ezekben a hülyeségekben (földönkívüliek, a hold üreges és igazából egy ufo bázis, a földönkívüliek építették a piramisokat, a földönkívülieknél van amelyik védi a Földet és van amelyik el akarja pusztítani, ezek a kicsi zöld meg szürke emberek vannak az 51-es körzetben, meg ilyen hülyeségek) én őket meg a hasonlókat hívom "discovery-prolinak". Az egyiküknek 8 osztálya van, vízszerelő, de ha akarod órákig beszél neked az ufokról. A másikuk alkalmi munkákból él 30 éve, semmilyen képesítése vagy konkrét szakmája nincs. Hol füvet nyírt, hol autőt szerelt, hol portás volt, hol sofőr volt, hol póstás vagy árufeltöltő, hol pedig épp munkanélküli volt. A politikához, tudományokhoz, nyelvekhez, üzlethez vagy joghoz nem ért, de ha akarod, ő is megtartja a kiselőadást a földönkívüliekről, akik jönnek és már van amelyik itt is van XD na ez a szint. Ezek a prolik, akik azt hiszik, ők a megvilágosodottak.

Ha te akarod, higgy ezekben a marhaságokban, de ne terhelj másokat is! Mert idióta téma, semmi bizonyítékkal. Amikről te beszélsz, csak összeesküvés-elméletek.

2021. jan. 2. 20:19
 19/29 anonim válasza:

Ebben semmi összeesküvés nincs. A Földön kívüli értelmes életről van szó, és annak közvetett bizonyítékairól.

Amiket felsorolsz, jól mondod, konteók, mind hülyeség, én nem ezekben hiszek.

Nagyon sajnálom, hogy nem vagy elég tájékozott. 2021 van már, nem szabad elzárkózni új feltevésektől/elméletektől.

Nem csak ilyen falusi parasztok hisznek ebben akik elitták az agyukat. Kutatók, tudósok támogatják ezeket a teóriákat.

Nem értem belehalna-e sok ember abba, ha egy kicsit is nyitott lenne és utána nézne, hogy miket tudunk már témában. És ez akár általánosságban is, más témában. Könnyebb mindnekinek a meglévő hiányos ismereteivel ítélkezni, mint hogy újakat szerezzen.

És akkor ha nem is támogatná, legalább elgondolkozna, és eljutna addig, hogy ne tagadja.

Tudom, ez Magyarország, itt azt se hisszük el ami az orrunk előtt történik.

2021. jan. 2. 20:33
 20/29 anonim ***** válasza:

Emberek, álljunk meg egy pillanatra. A kérdésben szó sem esett arról, hogy a földönkívüliek itt jártak volna valaha a Földön, és semmi bizonyíték nincs is erre. Lassan már azt hülyézitek le, aki hisz abban, hogy nem csak a Földön alakult ki az élet.

Több milliárd galaxis létezik, és mindegyikben több milliárd csillag van. A legtöbb csillagnak van bolygója (gyakran több) is. Ekkora számok mellet, miért is csak a Földön alakult ki az élet? Ha mi kialakulhattunk, mint intelligens lények, akkor más bolygón miért ne lehetnének hasonló kognitív képességekkel rendelkező lények? Nem feltétlenül humanoidok, akár lehetnek olyanok is, amit mi mégcsak el sem tudunk képzelni. És megjegyzem, ahhoz hogy létezzenek, vagy érzékeljük őket (a jövőben), nem kell idejönniük.

Apropó UFO felvételek a tévében. Emlékeztek, még erre? [link]

Ez viszont csak UFO, vagyis azonosítatlan repülő tárgy. Semmi bizonyíték nincs arról, hogy nem ember gyártotta. Legfeljebb nem amerikai. Lehet bármelyik nemzet kísérleti repülőgépe is.

2021. jan. 2. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!