11/14 anonim válasza:
"Egy mókus meg nem gonosz, de nem is intelligens"
Sőt, még csak nem is pszichopata sorozatgyilkos.
Kedves kérdező, olyan intelligenciamérő dolog, feladat, módszer kellene, amivel mind az ember, mind a delfin intelligenciáját le lehet mérni. Kiváncsi lennék én is egy ilyenre. Biztosan lennének olyan feladatok, amiket a delfin oldana meg hamarabb, meg olyanok is, amit az ember oldana meg hamarabb, meg valószinűleg olyan is, amit a delfin nem tud megoldani, az ember viszont igen. De olyan szerintem egy sem lenne, amit a delfin meg tud oldani, az ember viszont nem.
12/14 anonim válasza:
Az embernél már minden intelligensebb. Lassan a moszatok is.
13/14 anonim válasza:
Szerintem az állat azért intelligensebb,mert számára idegen környezetben is egyes egyedül előbb-utóbb képes táplálékot szerezni annyit hogy életben maradjon,jó lehet nem túl sokáig,de akkor is,a saját megszokott környezetében pedig pláne.De ha egy embert egy számára teljesen új és idegen környezetbe helyezzük,köpni-nyelni nem tudna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!