Szerintetek a Jupiter holdján, Europán a jég alatt van-e élet?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 19:58
11/24 anonim válasza:
Nemvalószínű, és a Marson sem találtak semmiféle életformát, aki ilyet állít, az fel sem fogja, hogy mekkora jelentősége lenne a dolognak.
12/24 anonim válasza:
Akkor lehet hogy nem találtak de valami kövületben találtak olyan mintákat vagy valami ilyesmi volt.
13/24 anonim válasza:
Életet nem találtak még sehol, világszenzáció lenne. Én azt gondolom, hogy ebebn a Naprendszerben egészen biztos, hogy nincs semmiféle egysejtű élet sem. Én szerintem a galaxisunkban sincs sok helyen, két kezemen megtudnám számolni
16/24 anonim válasza:
Dr. Daniel Jackson és az egész CSK-1 ezen dolgozik, ha megvannak a kordináták betárcsázzák az Európát, onnan már egy köpés a Pandora :D
17/24 anonim válasza:
Amúgy viccen kívül sok mindentől függ. Van a belső magja az Európának? folyékony ez a belső mag? Van e hőkibocsájtás? Ha esetleg van is élet, ne eszkimókra gondoljál, ez egy más világ szerintem nem is hasonlít a földi életformákhoz. Mivel nem szén és oxigén alapú. Szerintem max nagyon kezdetleges.
18/24 anonim válasza:
egysejtűek, baktériumok biztos
19/24 anonim válasza:
Ej, de sokan mondják, hogy biztosan van...
Syerintem meg az esély rá kb 0,000000001% lehet (hasraütéses becslés).
20/24 ICH BIN válasza:
csak valamilyen kezdetleges mind az Európán,mind a Marson de ott csak valami kezdetleges mint amilyen a földön volt több százmillió évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!