Miért van ilyen sok meleg szőrtelen széles csípőjű alacsony 'meleges' kinézetű srác és ilyen sok szőrös széles vállú nagydarab mély hangú 'fiús' lány manapság?
Azért nem kéne így nekiesni egy hibás válasznak sem. Eléggé kontraproduktív, az sem fog neked válaszolni, aki jót mondana.
Én speciel nem látom, hogy az általad említett típusok annyira gyakoribbá váltak volna.
A férfiak esetén némi nőiesedésre elvileg okot adhatna a tisztított ivóvízben visszaforgó női hormon a fogamzásgátlókból, de eddig én tudományos értekezést csak arról láttam, hogy a potenciában okozhat gondokat (és ez sem megerősített).
viselkedésben valóban van egy ilyen ellen-macho elterjedő stílus, de úgy látom, ez inkább trend, mint hormonális hatás.
A férfiasodó nőkre végképp nem nagyon látok példát.
Van egyébként olyan kaukázusi-keleti női génverzió, ami erősebb testszőrzettel jár, szemöldök, láb, kar, esetlegesen ennek az erre terjedése lehetséges.
De mondom, én nem nagyon látom ezt gyakoribbá válni.
Lehet, hogy simán más környéken élünk.
"sok szőrös széles vállú nagydarab mély hangú 'fiús' lány"
Ha nem egy görög vagy örmény női súlyemelő bajnokságon láttad ezt, akkor nem tudom, hol találkozol velük tömegesen. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!