Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A nőstény H. Sapiens sapiens...

A nőstény H. Sapiens sapiens leghamarabb mikor lehet várandós?

Figyelt kérdés

2020. aug. 24. 10:35
1 2
 11/18 anonim válasza:
41%
Ettől a műmájer "várandós" szótól hányok...
2020. aug. 24. 11:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"linkjében a válasz: 5 éves 7 hónapos kislány a "nyertes"."

Nem egészen, hisz ez egy extrém eset, a legtöbb lány bőven nem eshetne teherbe ilyen fiatalon. A kérdésed pedig nem az volt, hogy ki volt a legfiatalabb ember aki teherbe esett.

2020. aug. 24. 11:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Volt már olyan, hogy újszülött lányból ki kellett operálni a testvérét.

De gondolom, nem erre gondolsz.

2020. aug. 24. 20:54
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi bajotok a "várandós" szóval? Teljesen hétköznapi kifejezés. De ha nagyon lelkizösre vesszük a legjobb kifejezés az "áldott állapotban van". Van olyan is hogy állapotos, csak fogalmam sincs mi az a pot, és miért írják helytelenül egybe?
2020. aug. 25. 11:17
 15/18 A kérdező kommentje:

#11: igazad van, én is jobban szeretem a "vemhes" kifejezést, de állítólag sértő - bár akiket megkérdeztem (nők!) szerintük nem az.

#12: pedig pontosan azt akartam kérdezni, hogy ki volt a legfiatalabb, szerinted másképp kellett volna megkérdezni?

#13: az inkább parazita iker, nem az újszülött gyereke, de érdekes.

#14: tapasztalatom szerint az "áldott" szót a religiózus propaganda szokta használni, nem elég ideológiafüggetlen.

2020. aug. 25. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"pedig pontosan azt akartam kérdezni, hogy ki volt a legfiatalabb, szerinted másképp kellett volna megkérdezni?"

Igen. Gondold végig, hogy az idézett mondatodban hogyan is kérdezted, és az mennyiben más mint a fő kérdésed!

2020. aug. 25. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem csak a Politikát szórod tele miniszterelnökös kérdésekkel mert nem írnak elegen. De csak hogy tudd: ez az oldal így nagyon nem buli. Legalább hitetnéd el velünk hogy valóban meg akarsz tudni valamit...
2020. aug. 25. 13:21
 18/18 Girlll3 válasza:
100%
Neked mi a bajod? Vemhes... állatokra mondják ezt, nem nőkre.
2020. szept. 10. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!