A nőstény H. Sapiens sapiens leghamarabb mikor lehet várandós?
"linkjében a válasz: 5 éves 7 hónapos kislány a "nyertes"."
Nem egészen, hisz ez egy extrém eset, a legtöbb lány bőven nem eshetne teherbe ilyen fiatalon. A kérdésed pedig nem az volt, hogy ki volt a legfiatalabb ember aki teherbe esett.
Volt már olyan, hogy újszülött lányból ki kellett operálni a testvérét.
De gondolom, nem erre gondolsz.
#11: igazad van, én is jobban szeretem a "vemhes" kifejezést, de állítólag sértő - bár akiket megkérdeztem (nők!) szerintük nem az.
#12: pedig pontosan azt akartam kérdezni, hogy ki volt a legfiatalabb, szerinted másképp kellett volna megkérdezni?
#13: az inkább parazita iker, nem az újszülött gyereke, de érdekes.
#14: tapasztalatom szerint az "áldott" szót a religiózus propaganda szokta használni, nem elég ideológiafüggetlen.
"pedig pontosan azt akartam kérdezni, hogy ki volt a legfiatalabb, szerinted másképp kellett volna megkérdezni?"
Igen. Gondold végig, hogy az idézett mondatodban hogyan is kérdezted, és az mennyiben más mint a fő kérdésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!