Hogy csinálták meg ezt, ami az alábbi videóban látható, lennt?
http://www.youtube.com/watch?v=Bv9h7HwVPdg
HD-ben nézzétek.A lufikba szárazjeget töltöttek,vagy hogyan?És egyre mennek össze is!ÉS nem csak valami vizuális effekt,mert a második részbe még látszik is,hogy egy modell neki megy egy lufinak és "szétrobban"!
Tudod te mi az a szárazjég?
Csak valami egyszerű füst van fújva a lufikba.
igen tudom,a szórakoztatóiparban sűrűn használt kémiai anyag.abból szokott lenni az a nagy füst.
miért nézel hülyének?....
Szerintem nem lufik, hanem olyan, mint a szappan buborék... Lehet, hogy csak valamit kevertek bele, amivel megnövelték a felületi feszültségét... (mintha valaha glicerinről hallottam volna, de ez egyáltalán nem biztos)
A füst pedig úgy kerülhet bele, hogy nem levegővel fújják a buborékokat, hanem esetleg tényleg szárazjéggel nyert "füstel"...
Szerintem is szappanbuborék jellegű buborékok. A méretük csökkenése optikai hatás, mert a kamera az esetek döntő többségében nyit a látószögén, mert a model közeledik felé...
Hogy mivel vannak töltve? A helyszínen könnyű lenne eldönteni. Így a felvétel alapján nemcsak szárazjég okozta köddel, de dohányfüsttel is el tudnám képzelni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!