Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A nőstényeknek miért van...

A nőstényeknek miért van vaginájuk?

Figyelt kérdés

#vagina #kéjbarlang #varázsalagút
2020. jún. 9. 00:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
27%

Az mitől hiszti, hogy még el se olvastad a régebbi írásom, de már ítélkezel?

Ráadásul az első lapon vagyunk, még lapozni se kell. Arról nem is beszélve, hogy még a kérdést is félreértelmezed.

Több példányban pedig úgy lehet jelenteni, ha illegálisan több néven lépsz be ide.

2020. jún. 9. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
11%

Elolvastam, de a kérdés nem az volt, hogy minek nincs vaginája. Te valami kötekedő levest ettél reggelire spárga helyett?

A kérdés, miért van vaginája. Erre azt is irhattad volna, hogy a mozdony nehezen tud repülni, ugyan úgy nem lett volna ide tartozó.

2020. jún. 9. 19:29
 13/17 anonim ***** válasza:
84%

A kérdés feltevése hibás.

NINCSEN mindegyiknek.

Ezt írtam le.

Gondolom, te sem képzeled, hogy a kérdező nem tudja, mire való?

Másrészt az egy dolog, hogy a kérdést elolvastad, de a válaszokat nem - és olyat kértél számon tőlem, ami nem igaz.

2020. jún. 9. 19:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Így, hogy látom, hogy vége a vitának csak gondoltam szólok, hogy rosszul fogalmaztam a kérdésben. Én arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk miért nem pszeudopéniszük van, mint a nőstény hiénáknak.
2020. jún. 16. 11:17
 15/17 anonim ***** válasza:
81%
Aha, biztos arra vagy kíváncsi. A legszigorúbb tudományos okokból. #kéjbarlang #varázsalagút
2020. jún. 16. 13:53
 16/17 anonim válasza:
79%
Nem minden nőstény nemzhető, ergo nem egyértelmű...pl. a csikóhal és sok más állatnak nincs ilyen bemenete, hüvelye. De ez már magasabb fokú IQ szintet jelöl.
2020. jún. 16. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#8 "Melyik emlős nőstényének nincs."

Például amelyik állatok a Kloákások (Monotremata) rendbe tartoznak.

Legismertebb közülük a kacsacsőrű emlős.

2020. okt. 25. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!