Augusztusban jobb idő lesz?
Figyelt kérdés
Mivel most eléggé lehűlt,és néha esik is,augusztusban még lehet jó idő?Csak azért aggódok mert sok programot terveztem,és nem szeretném ha elszúrná a rossz idő.Szerintetek?Az előrejelzések augusztustól már megint kánikulát mutatnak...2010. júl. 27. 09:43
1/4 anonim válasza:
Sose értettem, hogy az ilyen kérdéseknél kitől vársz választ. Most szerinted mi jósunk vagyunk???De tényleg nem értelek... most tippeket vársz? Jó, én azt tippelem, hogy esni fog a hó. Most honnan tudnánk mi, akik hozzád hasonlóan nem látunk a jövőbe, jobban, mint a meteorológusok?
2/4 anonim válasza:
Három napja van hűvös, és már rossz idő van?
Én jobban szeretem ezt a fajta időjárást. Nekem most van jó idő.
3/4 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint ilyenkor majdnem minden évben jön egy ilyen r...hadt késő őszies, hideg, 2 hétig tartó gyönyörű idő. Legtöbbször aug.20 körüli heteken jön még egy melegebb időszak, de olyankor már elég sárgán süt a nap, nem olyan igazi, mint pl. a múlt héten volt.
4/4 anonim válasza:
HA megnézed az idokep.hu előrejelzését (ami rendszerint bejön), akkor szerencsére 30 fok alatt lesz Augusztus hőmérséklete szinte végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!