Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Augusztusban jobb idő lesz?

Augusztusban jobb idő lesz?

Figyelt kérdés
Mivel most eléggé lehűlt,és néha esik is,augusztusban még lehet jó idő?Csak azért aggódok mert sok programot terveztem,és nem szeretném ha elszúrná a rossz idő.Szerintetek?Az előrejelzések augusztustól már megint kánikulát mutatnak...
2010. júl. 27. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:
17%
Sose értettem, hogy az ilyen kérdéseknél kitől vársz választ. Most szerinted mi jósunk vagyunk???De tényleg nem értelek... most tippeket vársz? Jó, én azt tippelem, hogy esni fog a hó. Most honnan tudnánk mi, akik hozzád hasonlóan nem látunk a jövőbe, jobban, mint a meteorológusok?
2010. júl. 27. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

Három napja van hűvös, és már rossz idő van?

Én jobban szeretem ezt a fajta időjárást. Nekem most van jó idő.

2010. júl. 27. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalataim szerint ilyenkor majdnem minden évben jön egy ilyen r...hadt késő őszies, hideg, 2 hétig tartó gyönyörű idő. Legtöbbször aug.20 körüli heteken jön még egy melegebb időszak, de olyankor már elég sárgán süt a nap, nem olyan igazi, mint pl. a múlt héten volt.
2010. júl. 27. 11:51
 4/4 anonim ***** válasza:
HA megnézed az idokep.hu előrejelzését (ami rendszerint bejön), akkor szerencsére 30 fok alatt lesz Augusztus hőmérséklete szinte végig!
2010. júl. 27. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!