Mi vicces ezekben az idézetekben?
Figyelt kérdés
1. Egy gyorsan hajtó kvantumfizikust megállít a rendőr az autópályán: -tudja uram milyen gyorsan hajtott? -nem de azt pontosan tudom hol vagyok.
2.„ Egyszer volt egy Heisenberg-mobilom, de valahányszor ránéztem a sebességméröjére, elvesztem.”
3.„ Puskás nem osztotta Heisenberg nézetét, ő mindig egyszerre tudván tudta a labda helyét is, sebességét is.“
2020. ápr. 1. 13:49
3/7 anonim válasza:
Az első vicces, a második duplán vicces, a harmdik meg gagyi
4/7 anonim válasza:
Hat az elvet értem a viccnek hogy kinek vicces az mástéma
De szerintem jó :) BBT
6/7 anonim válasza:
Arról szól ha esetleg nem ismernéd hogy a Heisenberg fele hatarozatlansagi reláció azt fejezi ki hogy ha egy részecske x helyet meg tudjuk mondani akkor nem tudjuk a p lendületet meghatározni és pont fordítva is igaz mert ha a helyet vizsgáljuk abban a pillanatban a lendületet nem tudjuk pontosan vizsgálni és ha a lendületet figyeljük akkor a helyet nem tudjuk pontosan beazonosítani Mert figyelmen kívül marad
7/7 anonim válasza:
Ez dióhéjban Heisenberg fele hatarozatlansagi reláció lényege ez az alapja a viccnek
Hogy kinek vicces kinek nem azt mindenki maga tudja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!