Alvin Hudson és Rex Nelson "Útban a modern fizikához" című könyvéből miért nincs megvásárolható példány?
Nem tudom, ez segít-e, de itt megvan fejezetenként pdf formában.
#2: Papír alapon érdekelne. Még nincs e-könvolvasóm. 😅
#3: De antikváriumokban sem találtam.
#4: Dunaújvárosi Egyetem könyvtára.
Kérdező, ez nem antikvár könyv, így nyilván ott nem találtad.
Javaslom, látogass el a BME könyvtárába.
Az ottani választékból itt tudsz tájékozódni:
Ha hallgató vagy (akár külsős) biztosan lehet kedvezményt is kapni a beiratkozáshoz, de egyébként sem egy nagy összegről beszélünk. Helyben meg talán díjmentesen is lehet olvasni.
Azért jó amúgy a BME könyvtára, mert egy csómó műszaki és természettudományos anyagot megtalálsz ott, régebbieket is, amik még antikváriumokban sincsennek.
Hát, az a fejezetes elég ócska egy szkennelmény, én valahol letöltöttem normálisabb kinézettel is.
Kérdező, koldus ne válogasson. Ha megvan elektronikusan, akkor jobban megvan, sőt, sokkal jobban megvan, mint ha nincs meg sehogysem.
A pdf-et amúgy nagy kínszenvedés lenne ebookolvasón tanulmányozni, ilyen képletes könyvet meg nem lehet jól átalakítani más formátumba.
#8: Sajna még e-book readerem sincs. Laptopon és okostelefonon meg nem akarok sokat olvasni, mert kifolyik a szemem. Elég azt az 1-2 rövidebb jegyzetet átbogarászni azokon az eszközökön, 1000+ oldalas anyagot szívesebben tanulmányozok át papíralapon.
#9: Túl drága az is ahhoz képest, hogy csak kölcsönzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!