Szerintetek az összes kihalt állat közül melyikek lehettek a legerősebbek?
Már a legelső bekezdésben leírják, hogy hány millió éve jelent meg, és hány millió éve halt ki.
Ebből azért nem nehéz kitalálni, hogy volt-e olyan időszak, amikor a két faj a Földön egyidejűleg létezett.
"Egyáltalán a T-Rex akkor élt amikor a többi dínószaurusz is élt?"
ezt a kérdést hányszor gondoltad át, mielőtt leírtad?
Eléggé érdekes lett volna egy teljesen dinoszaurusz mentes Föld, amin kizárólag tűlevelű fák, páfrányok, zsurlók élnek, és az egyszem tirannoszaurusz csak úgy magában.
Válaszolva a kérdésre: Igen, a kréta korszakban dinoszaurusz fajok százai éltek egymással párhuzamosan.
Mint ahogy ma sem egyetlen emlősfaj él a Földön, hanem egymással párhuzamosan több száz-több ezer.
"Szárazföldi, vízi és égi állatoknál kik voltak a legerősebbek?"
miben méred szegény tirannoszaurusz "erősségét"?
Mennyire tudná húzni a vasekét ha befognád szántani?
Gondolkozz mielőtt kérdezel, mert a közhellyel ellentétben igenis vannak hülye kérdések, amire csak hülye választ lehet adni.
""Egyáltalán a T-Rex akkor élt amikor a többi dínószaurusz is élt?"
ezt a kérdést hányszor gondoltad át, mielőtt leírtad?"
Azért kérdezem, mert a t-rex kréta korban élt és látok egy jura kort is ami kréta előtt van és ott is voltak dínók. Azért nem tudom, hogy t rex látta e azokat a dínókat.
"Azért nem tudom, hogy t rex látta e azokat a dínókat."
Na azokat már csak a Lutra albumban.
De volt neki elég kortársa helyette.
Tényleg meghatározhatatlan a legerősebb fogalma.
A hiéna kis nyünnyedt randa dög, egy oroszlán egyetlen lanyha pofonnal átküldi az örök vadászmezőkre, de a harapása az oroszlánénál tízszer-hússzor erősebb.
Az elefánt tonnákat tud emelni, például saját magát is, egy hangya csak tized grammot, de ez a saját súlyának 50-100-szorosa.
#1 Hát igen, a leveli lever...
De ha mondjuk a harapás erejét nézzük akkor a Megalodon:
"A hiéna kis nyünnyedt randa dög, egy oroszlán egyetlen lanyha pofonnal átküldi az örök vadászmezőkre, de a harapása az oroszlánénál tízszer-hússzor erősebb.
Az elefánt tonnákat tud emelni, például saját magát is, egy hangya csak tized grammot, de ez a saját súlyának 50-100-szorosa."
De ez hogy jött ide amúgy? Nem értem.. 😕 megmagyaráznád kérlek?
"De ez hogy jött ide amúgy? Nem értem.. 😕 megmagyaráznád kérlek?"
Hát, ha nem érted...
Elefánt tud tonnát emelni, de az csak a saját tömegének töredéke. Hangya a saját tömegének többszörösét képes megemelni. Akkor most melyik az erősebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!