Ismeritek a Antalffy Tibor, az ország legidősebb bloggere honlapot? Valaki írt arra az oldalra? Egy nap után nem válaszolt, csak törölte a bejegyzésemet.

Miért, mit írtál?
Valami olyat amiért moderáltak? Csak nem valami kreás dolgot?
Nem volt semmi enigmás vagy mi a marhaság amit írtam, egyszerűen leírtam azokat a tényeket, amit a mai fizika nem tud megmagyarázni, se a kvantumfizika, se az einsteini, se a húrelmélet.
Még választ se kaptam.
Közben ők belterjesen pont ezeken rugóznak, de csak finoman, nehogy megsértsék a fazonnak a bársonyos lelkét. Nem voltam bántó, semmi extra.
Írtam újból, hogy illett volna válaszolni legalább, mondjuk 5 évesen ezt az ember megtanulja, de azonnal megszűnt a kiírásom, ahogy elküldtem a honlapjukon az írásom.
Te mit tudsz erről?

Nem azért írtam most a kérdést, hogy azt újból leírjam. Ne haragudj. Csak ha valaki nem ért egyet valamivel, akkor az illendőség megkívánná, hogy nyög egy mondatot, hogy nem ért egyet, nem kíván erről beszélni, ezért leveszi a levelezésből. Semmi gond. Emberek vagyunk. Gondolom...
De ez a primitív hozzáállás, ez nem semmi alacsony IQ.
Régebben beszélgettem a néhai Vesztergombi professzor úrral, aki a magyarországi CERN kutatási csoport vezetője volt, ő nagyon visszafogott fizikus volt, de nagyon intelligens ember. Lehetett vele beszélgetni. Csak egy példát mondtam. Hol van ez az Antalffy Tibor őhozzá. Szellemiekben és intelligenciában?
Egy kozmológiát 14 évig oktató professzor barátom azt mondta egy beszélgetésünk során, hogy ha bármit bebizonyítok is, de ha a vezető fizikus réteg nem akarja elfogadni, akkor a bizonyítékot is lesöprik, mintha nem létezne. Azt gondoltam hogy nem a csőlátók közé kerülök a gondolataimmal, mint sokadjára, tévedtem.
Azt hittem ismered ezt a honlapot, meg a mentalitásukat, habár mindent elárultak a viselkedésükkel, minden bemutatkozásnál ez tökéletesebb volt.

Először is szögezzük le, hogy Vesztergombi nem volt a magyarországi CERN kutatási csoport vezetője, mert olyan nincs. Itt vannak a CERNhez kapcsolódó nemzetközi, magyar részvételű kutatási csoportok:
Neki abban volt nagy szerepe, hogy ezek létrejöhettek.
Másodszor pedig, "14 éve kozmológiát oktató professzor" ilyet nem mond, mert teljes baromság. Elég csak megnézni, hogy hányszor döntöttek meg tudományos elméletet (segítek: elég sokszor). Alapból nem értem mondjuk, ez hogy jön ahhoz a témához, hogy a tudomány valamit (amit nem vagy hajlandó elárulni) nem tud megmagyarázni. Figyelembe véve az itteni stílusodat, nem csodálom, hogy törölték a bejegyzésedet. Ha hajlandó vagy normálisan, érvekkel alátámasztva előadni a mondandódat, akkor valószínűleg elkezdenek komolyan venni ott is, meg itt is.
1) Vesztergombiról nem fogalmaztam szabatosan, mert néha elfáradok írni, így lerövidítettem, aki érteni akarja érti, aki nem nem, nem a CERN volt a lényeg az írásomban,
2) a stílusommal foglalkozol, ezt ismerem, évtizedeket voltam a tudóstársadalomban fafejű hülyék közt, akik a tudás és gondolkodás helyett a dogmáikat ismételgették, ugyanezt látom tőled is, nem a kérdésemre válaszolsz, hanem a tények ismerete nélkül ítélkezek, ez jellemző volt a fentebb leírtakra is,
3) Meg tudnám adni privátban a nevét ennek a professzornak, de - egyrészt az ő beleegyezése kellene, és ez a fórum szintén nem az a fórum, ahol ismeretlen embernek bizalmas információt adnék át - nem érdekes. Egyébként a határozott stílust a csordához tartozók nem szeretik, ezt mindig tapasztaltam.
4) Én egy kérdést tettem föl, erre rösszindulatot tapasztalok, ez jellemző mindenütt. Egy 70 százalékos válaszoló is provokatív kérdést tett fel, most nincs itt a válasza.
5) Nem szorulok senki támogatására, de nem igénylem a rosszindulatú megjegyzéseket sem, pláne a tények ismerete nélkül.
Kijavítva:
2) ... nem a kérdésemre válaszolsz, hanem a tények ismerete nélkül ítélkezel, ez jellemző volt a fentebb leírtakra is, ...

Írd már le akkor mi a francért tiltottak le...
Ezen mi olyan nehéz? Ne zaklass minket ha konkrét tényeket nem közölsz.
Egyébként vicces, hogy az én hozzászólásomat kimoderáltattad 😃

"5) Nem szorulok senki támogatására, de nem igénylem a rosszindulatú megjegyzéseket sem, pláne a tények ismerete nélkül."
Másold be/írd le a kommentedet. Különben majd mi is jelenthethjük Házmester módra a kérdésedet, mert értelmetlen, provokatív és nem is kérdés hanem egy hőzöngés.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!