Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyhogy nem találják a...

Hogyhogy nem találják a hiányzó láncszemet? Szerintetek létezik egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
Van az evolúcióban hiányzó láncszem? Történhetett beavatkozás

2020. jan. 8. 19:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szerintem viszont csak szimplán.. elég az..sőt
2020. jan. 8. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy olvasom a soraidat, arra jutottam hogy te vagy a hiányzó láncszem !
2020. jan. 8. 20:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Rendben
2020. jan. 8. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kék, enyhe barnás beütéssel.
2020. jan. 9. 19:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kék nem lehet, mert 76-os.
2020. jan. 9. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
De a 76-osok már lementek tavaly, nem?
2020. jan. 9. 22:36
 17/20 anonim ***** válasza:
27%

Nincs hiányzó láncszem, mert az egész egy erőltetett baromság. Olyan mint a vallás, higgyél benne, mielőtt még megtapasztalnád hogy létezik-e.

Semmi közöm a valláshoz, de nézd meg, én is úgy kaptam a linket másutt, ahol bigott tudományhívők ráharaptak a csalimra. Jó szórakozás volt.

[link]

Már-ki

2020. jan. 18. 17:04
 18/20 Tevenyereggyarto ***** válasza:
94%

Már-ki

Most is gondolom direkt provokálsz mindenkit ,hogy szórakozhass mert ez neked valamiért jó. Megint jössz a kreacionista dumákkal de gondolom még mindig nem vagy az... . A másik kérdésnél aztal magyaráztad ki magad ,hogy “ez a humor kategória he-he”, de ez most nem az. Most mivel akarsz előrukkolni ?

2020. jan. 18. 18:01
 19/20 Tevenyereggyarto ***** válasza:
91%
Még ha komolyan gondolnád amiket írsz akkor válaszolgatnánk is, de így ,hogy csak szórakozol .... szived rajta. Mindenki mást tart tartalmas szabadidő töltésnek. Van aki túrázik a hegyekben a párjával, van aki beül valahova sörözni a haverokkal, más pedig elolvas egy jó könyvet. Te pedig lehülyézteted magad 4-5 emberrel egy anonim oldalon ,hogy aztán arra verd a melled ,hogy te mekkora pszihócsapdás ultraintelligens istenkirály vagy. Nincs ezzel így semmi baj, mindenki a saját szintjén szórakozik. A legrosszabb ami történhet ,hogy max törlik a felhasználód az állandó offolás és direkt provokálás miatt, de hát ez kit érdekel ?
2020. jan. 19. 07:38
 20/20 anonim ***** válasza:
60%
Azért nem találják, mert hiányzik, elveszett. Megszüntette magát, mert te is a leszármazottja vagy.
2020. nov. 18. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!