Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Melyik kutatási területek...

Melyik kutatási területek lesznek a következő néhány évtizedben a központban, melyek fognak a legjobban fejlődni stb?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%

részecskefizika szerintem

nomeg a magfúziós kutatóreaktorok

2010. júl. 21. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
génsebészet
2010. júl. 21. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
szerintem a robotika
2010. júl. 21. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem a telekommunikációs eszközhöz kapcsolódó kutatási területek.

Kissebb, jobb procik, esetleg kijelző felületek (így akár a kémiai is...) vagy akár sejtre kapcsolt számítógépek (és akár a biológia:) De tuti ehhez a nagy információ éhséghez lesz köze.:) ebben van a píííz:D

Egyébként lehetetlen megmondani hol lesz a következő hatalmas tudományos áttörés. Az még most elképzelhetetlen:)

2010. júl. 21. 14:54
 5/13 anonim ***** válasza:
Nyelvészet. Nem központban, hanem középpontban :)))))
2010. júl. 21. 14:57
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ha még vannak más ötletek is, szívesen meghallgatom őket.

Igen, valóban összekevertem, elég viccesnek is tűnik így utólag, hogy képes voltam ekkora hülyeséget írni. Sebaj, majd máskor odafigyelek. Maradok a természettudományoknál...

Ha esetleg mondanátok példákat, hogy egy kémia, matek, fizika (kicsi biosz, de kizárólag az emberi test és ott is inkább az idegrendszer, agy stb.) érdeklődési körrel rendelkező ember milyen jellegű kutatási munkába kapcsolódhatna (majd) és milyen végzettség kell hozzá, megköszönném.

Főként kémiából és matekból vagyok jó, nagyon jó helyezéseket érek el a versenyek országos döntőin, fizikából, bioszból idén nem versenyeztem. :)

2010. júl. 21. 15:06
 7/13 anonim ***** válasza:

A gyógyszerkutatás mindig is a toppon marad.

érdekességként: egy új gyógyszer kifejlesztése kb. 20 évnyi kőkemény munkát és irdatlan mennyiségű pénzt igényel.

(Arról nem beszélve hányszor kell elölről kezdeni...)

(többe mint a 4-es metró eddigi költsége...)

2010. júl. 21. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:

matekon az arany danin voltál?:)

egyébként igen, gyógyszeripar fejlődik mindig is. hála pl a h1n1-nek is..

2010. júl. 21. 15:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem, nem az Arany Danin.

Most megyek 9.-be, szóval majd jövőre. :P

2010. júl. 21. 16:13
 10/13 anonim ***** válasza:
Űrkutatás. A pegazus galaxisba akarok menni. És plazma fegyverel akarok lövöldözni.
2010. júl. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!