Hogyan működik a fekete lyuk, nem szippant be mindent, vége lesz valaha, egyáltalán mi élteti?
Figyelt kérdés
A galaxisok közepén ugye fekete lyuk van, de nem értem, hogy mi a "funkciója". Nem nyeli el a csillagokat? Hogyan keringhetnek körülötte testek?2010. júl. 19. 23:50
11/11 anonim válasza:
Ja, meg a másik, épp ugyanakkora a valószínűsége annak, hogy a pár fordítva keletkezzen, akkor meg a negatív energiájú maradna kint, és a pozitív esne bele, az meg a semmiből ugyanannyira növelné a tömegét statisztikailag számolva, mint ahogy a negatív csökkentené!!! Szerintem.
Eleve, az, hogy negatív energiájú, az ha nem antigravitációs hatású, akkor beszívná, és akkor statistztikailag pont ugyanannyi negatívat szívhat be, mint pozitívat. Ha meg valamiért antigravitációs hatása lenne, de tudom ,antianyagnak nincs, de ha mégis az lenne, akkor meg pont azt szétrepítené, taszítva, a pozitívat szívná csak be, tehát akkor is nőne a tömege folyamatosan, ha nem szippantana be más anyagot. Előttem sehogy sem stimmel ez az elmélet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!